Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Newsletter FNTM 25 Iunie 2015: Edusa: Tabere si ateliere pentru copii | Misiune economica vitivinicola in Bavaria | Oportunitati de finantare | Alte evenimente 25-06-2015
*|MC:SUBJECT|*
View this email in your browser
Taberele de informatica aplicata pentru copii – Edusa.ro
Echipa Edusa.ro invita copiii cu varsta cuprinsa intre 9-14 ani sa participe la activitatile din cadrul SUMMER CAMP, care vor avea loc in luna august 2015, in Valea Crisului, Covasna.  
Detalii si inscriere...
Alatura-te echipei Re>patriot!
Problemele pe care Re>patriot isi propune sa le rezolve sunt accesul limitat la informatiile privind oportunitatile de dezvoltare a unei afaceri in Romania si lipsa de incredere in posibilitatea de a avea succes ca om de afaceri corect. FNTM va invita sa va implicati alaturi de noi. Cautam voluntari pentru consultanta, consiliere manageriala, antreprenoriala si ii indemnam pe cei care vor sa faca afaceri sa ne scrie. De asemenea, FNTM cauta sponsorizari pentru finantarea programelor de educatie antreprenoriala si consiliere, pentru cei care sunt la inceput de drum si vor sa se inceapa o afacere in Romania. Secvente video de la conferintele Re>patriot...
Atelier de programare Arduino pentru copii – Edusa.ro 
In acest weekend, Edusa organizeaza la sediul din Corbeanca, jud. Ilfov, ateliere in care copiii pot explora lumea roboticii si a programarii!
Program si inscriere...
START - Program de finantare pentru tineri
Bugetul alocat Programului START in anul 2015, pentru acordarea de alocatii financiare nerambursabile este de 20.000.000 lei. Prin implementarea programului in 2015 se estimeaza acordarea de ajutor de minimis unui numar de minim 150 de beneficiari (IMM-uri si microintreprinderi cu cel mult 2 ani de la infiintare). Perioada aplicare: 22 iunie – 1 iulie.
Detalii...
A 15-a Misiune economica FNTM in Bavaria - "Industria vitivinicola"
FNTM invita persoane de conducere din domeniul vitivinicol sa participe la cea de-a 15-a misiune economica in Bavaria. Perioada desfasurare 29 noiembrie – 4 decembrie 2015.
Locuri limitate! 
Conferinta HR Drive, 14 octombrie

In cadrul conferintei, vei afla mai multe despre cum sa inspiri, motivezi, si gestionezi cea mai inalta performanta – personala, profesionala si organizationala. Detalii si inscriere...
Noi linii de finantare PNDR 2014 – 2020
Din 1 iulie pot fi depuse proiecte prin PNDR 2014 – 2020. Noul Program se remarca printr-o serie de simplificari precum eliminarea procedurilor de achizitie publica pentru beneficiarii privati si extinderea bazei de date cu preturi de referinta pentru zona de servicii. 
Mai multe detalii...
Inscrie-te la evenimentul de networking si motivatie Lead Your Life, 30 iunie, Bucuresti

De ce sa participi la acest eveniment?
• Pleci cu motivatie cat pentru o luna, pe care o folosesti pentru a pune in miscare toate proiectele tale!
• Pleci cu contacte noi!
• Te distrezi alaturi de oameni noi!
• Iesi din zona de confort!
• Iti incarci bateriile cu energie pozitiva!
Detalii si inscriere...
FNTM recomanda
MAISON 13, Clubul de afaceri FNTM
Facebook,
Facebook,
YouTube,
YouTube,
Twitter,
Twitter,
LinkedIn.
LinkedIn.
Share
Tweet
Forward
Fundaţia Naţională a Tinerilor Manageri 

Email: info@fntm.ro
Web-site: www.fntm.ro
Adresa:  Dumbrava Roşie 2, Bucureşti, România

unsubscribe from this list    update subscription preferences