Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Newsletter FNTM 29 octombrie: ACCESS MBA|Participa la promotia TRIPDor|Congresul Lights of the World|Educatie online pentru Republica Moldova 29-10-2015
*|MC:SUBJECT|*
View this email in your browser
Congresul "Lights of the World" la Bucuresti, FNTM partener

Congresul International pentru Dezvoltare Durabila „Luminile Lumii” - “Lights of the World” are ca scop dezvoltarea conceptului de "lumina (a lumii)" din perspectiva transdisciplinara, subliniind simbolurile sale in cadrul celor 4 sectiuni componente ale conferintei: Stiinta, Educatie, Cultura, Evenimente satelit.
FNTM este partener al evenimentului.
Programe online de educatie manageriala FNTM - 100 locuri gratuite pentru Republica Moldova
 

FNTM invita persoanele din Republica Moldova, interesate de dezvoltarea abilitatilor manageriale, sa se inscrie gratuit, in limita a 100 de locuri, la unul dintre Programele de instruire in management si cultura antreprenoriala. Termen de inscriere: 15 noiembrie 2015.
Trident Juncture 2015 - Romania participa la cel mai mare exercitiu NATO din ultimii 13 ani | Resurse informationale

In perioada 3 octombrie – 6 noiembrie, Romania participa la Trident Juncture 2015, cel mai mai mare exercitiu militar organizat de Alianta Nord-Atlantica, de la incheierea Razboiului Rece. Operatiunile, care implica 33 de tari membre si partenere, inclusiv din Romania, se desfasoara pe mare, pe uscat si in aer, in mai multe locatii din Italia, Spania, Portugalia, din Marea Mediterana si din Oceanul Atlantic.
Cititi mai mult...
Speakeri internationali de renume la GPeC Summit, 24 noiembrie

4 nume grele in marketing online si optimizarea conversiilor vin, pentru prima data in Romania, la GPeC Summit, in 24 noiembrie 2015: Oli Gardner (Co-fondator Unbounce), Larry Kim (Fondator WordStream), Brian Massey (Fondator Conversion Sciences) si Viljo Vabrit (CEO ConversionXL Agency).
Detalii si inscriere...
 
Promoveaza-te in Catalogul Pensiunilor din Romania, editia 2015-2016!
 

Echipa CazarelaPensiune.ro te ajuta sa iti promovezi afacerea atat online, prin intermediul site-ului cazarelapensiune.ro, dar si offline, prin Catalogul Pensiunilor din Romania. Pregatim pentru publicare, in romana si engleza, editia 2015-2016 a Catalogului Pensiunilor din Romania. Promoveaza-ti afacerea acum!
Detalii ...
Castiga unul din cele 14 premii oferite de TRIPDor!
Intra pe tripdor.ro si participa la promotie! Trimite o fotografie cu un peisaj de care-ti este dor. In schimbul ei poti castiga, prin tragere la sorti, una dintre cele 14 experiente de neuitat
FNTM recomanda ACCESS MBA, 14 noiembrie, Bucuresti


Te invitam sa te inregistrezi gratuit pana pe 4 noiembrie 2015, pentru a-ti rezerva locul.
Inscriere si program...
Conferinta Reforma in Achizitii Publice: noi reglementari asupra mediului de afaceri
 

Inscrie-te la Conferinta Reforma in Achizitii Publice: Impactul noilor reglementari asupra mediului de afaceri. Evenimentul are loc pe 10 decembrie 2015, la Romexpo, Bucuresti.
Detalii si inscriere...
Edusa.ro - magazinul tau de educatie (prezentare VIDEO)


Te-ai saturat sa cauti cursuri?Incearca edusa.ro, Brokerul tau de educatie!
Click pe imagine pentru a urmari prezentarea.
Agenda Managerului in turism - Pachet educational pentru dezvoltarea afacerii turistice

Pachetul este special gandit pentru a oferi antreprenorilor, managerilor, angajatilor sau viitorilor antreprenori uneltele necesare crearii, cresterii si consolidarii unei afaceri turistice.
Oferim acces la 5 cursuri online de management si educatie antreprenoriala, 20 de filme cu povesti de succes in afaceri si management,  27 de materiale de cercetare in sectorul turismului de pensiune, realizate de FNTM si 4 cursuri video pentru HORECA, alaturi de Agenda Managerului in Turism.
Facebook,
Facebook,
YouTube,
YouTube,
Twitter,
Twitter,
LinkedIn.
LinkedIn.
MAISON 13, Clubul de afaceri FNTM
Share
Tweet
Forward
Fundaţia Naţională a Tinerilor Manageri 

Email: info@fntm.ro
Web-site: www.fntm.ro
Adresa:  Dumbrava Roşie 2, Bucureşti, România

unsubscribe from this list    update subscription preferences