Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Newsletter FNTM August 2015: Descopera TRIPDor! | Sprijina si tu initiativa Re>patriot | Invitatie la misiune economica vitivinicola | Ultima zi de inscriere la scoala GPeC  20-08-2015
*|MC:SUBJECT|*
View this email in your browser
Descopera pachetele turistice TRIPDor!
Cand ti-e dor sa traiesti miracolul

 

O calatorie te duce intr-o poveste, iar experientele pe care le traiesti sunt la fel de importante ca destinatia. Vor fi parte din tine pentru totdeauna. Aceasta este filosofia TRIPDor, agentia calatorului.
Intra pe www.tripdor.ro si alege experienta care ti se potriveste cel mai bine!

 
Afla cum poti sprijini Re>patriot, proiect ce sustine intoarcerea in tara a romanilor din Diaspora!
 

Re>patriot si FNTM cauta voluntari pentru consultanta, consiliere manageriala, antreprenoriala si îi îndemnam pe cei care vor sa faca afaceri sa ne scrie. De asemenea, cautam sponsorizari pentru finantarea programelor de educatie antreprenoriala si consiliere, pentru cei care sunt la început de drum si vor sa inceapa o afacere în Romania.
Detalii...
#defineSchool, 6-11 Septembrie, Cluj
 

#defineSchool isi propune sa ajute la crearea unei noi generatii de antreprenori in domeniul tehnologiei din Romania. Programul de 5 zile este dedicat studentilor si tinerilor profesionisti intre 20 si 26 de ani care sunt interesati sa-si lanseze un start-up.
Contactati FNTM pentru a beneficia de reducerea noastra de 25%, oferita in calitate de partener media.
Detalii si inscriere...
Ultima zi de inscriere la Scoala de vara de E-Commerce GPeC 2015, 26-31 August, Moeciu de Sus
 

GPeC (Gala Premiilor eCommerce) – cel mai Important Eveniment de Comert Electronic din Romania, ajuns la a 10-a editie anuala – anunta inceperea inscrierilor la Scoala de Vara de E-Commerce GPeC care se va desfasura in perioada 26-31 august 2015, la Family Hotel Arnica*** din Moeciu de Sus, jud. Brasov.
Detalii si inscriere...
Producatorii din industria vinului din Romania sunt invitati la misiunea economica FNTM din Bavaria 

Invitam 14 persoane de conducere din industria vitivinicola la misiunea economica „Tehnologii si procese moderne in industria vitivinicola“, ce va fi organizata in Bavaria, in perioada 29 noiembrie - 4 decembrie 2015.

Programul delegatiei si Formular de inscriere
Educatia continua - secretul succesului profesional | Sondaj FNTM
 

FNTM a realizat un scurt sondaj online despre Educatia continua, ca parte a misiunii sale de promovare a managementului modern. Scopul sondajului a constat in analizarea tendintelor si nevoilor de formare continua. Un procent foarte mare de participanti – 95% sunt preocupati de formarea continua, fiind in cautarea altor oportunitati de formare si invatare in afara celor oferite la locul de munca sau a unitatii de invatamant.
Detalii...
Concluziile Raportului Global Entrepreneurship Monitor 2014

 

Global Entrepreneurship Monitor (GEM) colecteaza, analizeaza si interpreteaza date din intreaga lume cu privire la capacitatea persoanelor de a actiona intr-un mod antreprenorial (proactiv, inovator si responsabil). Studiul GEM, a inceput ca o initiativa a doi cercetatori (Michael Hay - London Business School si Bill Bygrave - Babson College) in 1997, care au pus o intrebare simpla: De ce sunt anumite tari mai antreprenoriale decat altele?
Cititi concluziile raportului din 2014...
Programele anului 2015 finantate din bugetul de stat pentru sprijinirea IMM-urilor
 
Guvernul a aprobat, printr-un Memorandum, deblocarea sumei de 5 milioane lei, aferenta lunii iulie, pentru derularea, in 2015, a programelor finantate anual de la bugetul de stat in scopul sprijinirii sectorului intreprinderilor mici si mijlocii. Detalii...
FNTM recomanda
Facebook,
Facebook,
YouTube,
YouTube,
Twitter,
Twitter,
LinkedIn.
LinkedIn.
MAISON 13, Clubul de afaceri FNTM
Share
Tweet
Forward
Fundaţia Naţională a Tinerilor Manageri 

Email: info@fntm.ro
Web-site: www.fntm.ro
Adresa:  Dumbrava Roşie 2, Bucureşti, România

unsubscribe from this list    update subscription preferences