Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Newsletter FNTM Februarie 2014: Invitatie Business Target Club | Reducere 70% la programele educationale FNTM 13-02-2014


Invitatie la JCI FNTM Business Target Club, Editia XV (25 februarie)


Va invitam la cea de-a 15-a editie a JCI FNTM Business Target Club, marti 25 februarie, ora 18:30, pe care o organizam la Clubul de Afaceri FNTM. Tema abordata va fi Finantarea agriculturii - oportunitatea urmatorului ciclu de dezvoltare a Romaniei. Cei care se inscriu pana vineri, 21 februarie, beneficiaza de Early bird discount -20%.
Mai multe detalii...


 

Romanian Business Leaders Summit, editia a III-a

 

Profita de oferta FNTM!


Inscrie-te la Programele noastre de educatie Antreprenor, Manager sau Intreprinzator in turism. Costul integral de participare la fiecare Program este de 1000 Lei, insa pentru inscrieri pana la 28 februarie 2014, FNTM ofera o reducere de 70%. 
Mai multe detalii si inscriere...

 


Pe 13 si 14 februarie are loc a treia editie a Summit-ului Romanian Business Leaders. Aceasta se axeaza pe "rolul liderilor din business si al organizatiilor private in constructia unor strategii mai eficiente si intr-un dialog mai transparent intre sectorul public si cel privat".
Mai multe detalii...Fonduri europene de 150 de milioane de euro pentru fermele de subzistenta din Romania 

Programul National de Dezvoltare Rurala (PNDR) urmeaza sa aloce suma de 150 de milioane de euro fermelor de subzistenta din Romania, in perioada  2014-2020.
Mai multe detalii...
 
   


Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri pe Retelele Sociale

   
D
aca dotiti sa va dezabotati de la acest newsletter, trimiteti, va rugam, un email la info@fntm.ro .