Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Oferta pana pe 28 februarie: 70% reducere la programele educationale e-Learning! 25-02-2014Programe de instruire în management şi cultură antreprenorială
 

Pentru sprijinirea tinerilor antreprenori şi a mediului de afaceri, Fundaţia Naţională a Tinerilor Manageri a dezvoltat instrumente de educaţie antreprenorială şi promovare online. Considerăm că investiţia în educaţie formează antreprenori de succes care pot dezvolta afaceri sănătoase şi prospere.

FNTM lansează oportunitatea participării la unul dintre cele 3 Programe de instruire în management şi cultură antreprenorială: Manager, Antreprenor şi Întreprinz
ător în Turism.

Fiecare dintre Programele de educaţie se desfăşoară pe parcursul a 6 luni de la inscriere pe platformele noastre de e-Learning, consultanţă şi networking, care au fost dezvoltate cu ajutorul fondurilor europene, împreună cu furnizori de educaţie din Germania, Spania şi România. Conţinutul platformelor de educaţie, elaborat împreun
ă cu oameni de afaceri, consultanţi şi profesori cu renume în mediul academic, include curricule cu peste 500 de ore de teorie completate de studii de caz, materiale video, momente didactice animate şi biblioteci de resurse.

Materia Programelor de educaţie Manager, Antreprenor şi Întreprinzator în Turism este structurată în module de învăţare, ale căror tematici cuprind noţiuni de plan de afacere, antreprenoriat, management de proiect, cerere de finanţare, marketing, finanţe, comunicare, IT sau management turistic. În vederea absolvirii fiecărui Program, cursanţii vor promova testele online și vor realiza un proiect aplicativ, care poate fi extins într-un plan de afaceri concret.

De asemenea, cursanţii pot beneficia de consultanţă specializată a unui expert în afaceri, iar cei care deţin deja un business 
îşi pot promova produsele şi serviciile pe platformele e-Business şi e-Commerce sau pe un portal de promovare turistică şi rezervări online.

Costul integral de participare la fiecare dintre cele 3 Programe este de 1000 RON, însă pentru persoanele care se înscriu la unul dintre programe până la data de 28 februarie 2014, FNTM va acoperi prin contribuţie proprie 70% din costuri, taxa rămânând de 300 RON.

Pentru elevi, studenţi şi şomeri oferim o reducere de 90%, taxa de participare fiind de 100 lei
Cetăţenii Republicii Moldova pot beneficia de burse gratuite, cu condiţia transmiterii unei scrisori de intenţie.

Înscrierile se realizează prin completarea formularului electronic de înscriere de pe site-ul FNTM, secţiunea Educaţie.

 

Misiunea Fundaţiei Naţionale a Tinerilor Manageri este de a promova şi dezvolta cultura managerială modernă în societatea româneasca. FNTM deţine o experienţă de peste 17 ani în domenii precum: educaţie în management, organizare de misiuni economice, conferinţe naţionale şi internaţionale, stagii de pregătire profesională în ţară şi străinatate,proiecte cu cofinanţare naţională sau internaţională, elaborare de strategii de dezvoltare, studii de piaţăşi planuri de afacere. FNTM oferă suport pentru promovarea şi susţinerea tinerei generaţii manageriale din sectoarele privat, public şi ONG şi know-how pentru iniţiative antreprenoriale, dezvoltare locală şi descentralizare.

În activitatea sa, FNTM a avut iniţiative şi proiecte pentru promovarea culturii manageriale moderne, cooperării internaţionale, antreprenoriatului şi turismului, la care au participat peste 9.000 de manageri şi întreprinzatori.