Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Offshore Oil & Gas in The Black Sea Summit - 20 noiembrie, București 12-11-2018
 

OFFSHORE OIL & GAS IN THE BLACK SEA SUMMIT

 

 
România este cel mai mare producător de petrol și gaze din Europa Centrală și de Est și va juca un rol major pe piața europeană ca urmare a descoperirilor de zăcăminte din Marea Neagră.
 
Pe 20 noiembrie 2018, va avea loc la București, la Hotel Radisson Blu, o dezbatere pe tema impactului politicilor guvernamentale naționale și a cadrului legal al industriei energetice a Românie, organizată de Newsweek România sub numele "OFFSHORE OIL & GAS IN THE BLACK SEA SUMMIT". 
 
 
 
Acest eveniment va furniza informații esențiale despre planul de strategie al guvernului și va implica o dezbatere deschisă cu toți actorii din industrie cu privire la cele mai bune practici pentru promovarea activității naționale în domeniul energiei.

Alături de Sabin Orcan, Director Editorial al Newsweek România, Hans Klemm, Ambasadorul SUA la București, oficialități române și personalități din România și din străinătate din domeniul energei și economiei, printre speakerii acestui eveniment se va număra Marius Bostan, antreprenor, fost Ministru al Comunicațiilor, inițiatorul proiectului Repatriot și membru fondator al FNTM. 

 
Una dintre premisele pentru o nouă forță în industria energetică națională este clarificarea și stabilirea temeiurilor legislative și, ca atare, România trece printr-o perioadă de schimbare, luând decizii importante în diverse legi și reglementări pe piața energiei, spun organizatorii evenimentului.
 
Lista celor care vor vorbi la eveniment
 
Sabin OrcanSabin Orcan
Cristina PrunăCristina Prună
Hans KlemmHans Klemm
Carmen OpreaCarmen Oprea
Petru RusetPetru Ruset
Markus KrugMarkus Krug
Melania AmuzaMelania Amuza
Mark BeacomMark Beacom
Dan RoșuDan Roșu
Varinia Radu SerbanVarinia Radu Serban
Miruna SuciuMiruna Suciu
Ion LunguIon Lungu
Constantin GheorgheConstantin Gheorghe
Iulian IancuIulian Iancu
Andrew CostinAndrew Costin
Corneliu BodeaCorneliu Bodea
Adrian Constantin VolintiruAdrian Constantin Volintiru
Marius BostanMarius Bostan
Cornel PopaCornel Popa
Daniel ApostolDaniel Apostol
Corneliu CondreaCorneliu Condrea
Ion SterianIon Sterian
Andreea MitirițăAndreea Mitiriță
Bogdan BelciuBogdan Belciu
Laurențiu PachiuLaurențiu Pachiu

 

Există o nevoie evidentă de actualizare rapidă a sistemului de guvernanță a energiei și de modernizare a cadrului legislativ și a organismelor de reglementare implicate.

 

Înțelegerea impactului noilor legislații asupra proiectelor offshore

Proiectele offshore au un ciclu destul de lung de investiții, planificate, de obicei, cu mai mult de un deceniu în avans, și necesită investiții financiare inițiale importante făcute de către companiile care dezvoltă proiectul - poate dura 10-15 ani înainte de începerea producției.

Ca și în cazul oricăror proiecte complexe și de capital intensiv, un climat investițional și legislativ stabil este esențial pentru a încuraja dezvoltarea resurselor.
Stabilitatea și predictibilitatea mediului legislativ și a regimului fiscal al României, pe parcursul vieții proiectelor de petrol și gaze, sunt premise pentru a debloca cu succes resursele energetice offshore.

 

Acest eveniment va discuta impactul noilor legi și modul în care acest lucru va afecta stabilitatea pe piețele de petrol și gaze din România. 

Evenimentul va constitui o ocazie pentru toți să fie implicați în discuție - să pună întrebările necesare și să obțină informațiile necesare pentru a se asigura că toată lumea este pregătită. 

 
Evenimentul va oferi claritate asupra infrastructurii energetice necesare în regiune, cu participarea tuturor actorilor din industria națională și regională, care vor prezenta și dezbate planurile lor de strategie pentru Marea Neagră.

Cine ar trebui să participe

 
Acest eveniment îi vizează pe:
  • Președinții și membrii consiliilor de conducere;
  • Directorii generali;
  • Șefii de politici;
  • Directorii de strategie;
  • Directori de Explorare și Producție;
  • Dezvoltatori de proiecte și ingineri;
  • Dezvoltatori de produse;
  • Manageri de conducte;
  • Directorii de dezvoltare a afacerilor de la companii petroliere și gaze, consilieri guvernamentali și de energie, reprezentanți legali, consultanți, furnizori de tehnologie pentru jurnaliștii din industrie și de energie.

 

Pentru agendă și înscriere, vizitați pagina evenimentului pe Newsweek.ro