Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Peste 100.000 de euro pentru cei mai buni antreprenori, la Creative Business Cup 2017 22-05-2017
 
Creative Business Cup Romania 2017 ofera posiblitatea celor mai creativi antreprenori sa isi poata prezenta ideile pentru a obtine atat investitii si premii in bani si servicii, de peste 100.000 de Euro. Creative Business Cup este una dintre cele mai mari competitii internationale din sectorul industriilor creative, la care participa sute de start-up-uri din peste 60 de tari.
 
Competitia Creative Business Cup Romania 2017 este dedicata startup-urilor din domenii ca: design, arhitectura, publicitate, film, video si fotografie, moda, gastronomie, radio si televiziune, jucarii si jocuri, etc, scrie startupcafe.ro
 
Castigatorul va reprezenta Romania in finala care se va desfasura la Copenhaga, unde-si va prezenta ideea in fata a peste 20 de experti internationali.
 
Inscrierile pentru Creative Business Cup Romania se vor desfasura pana in data de 12 iunie, cand antreprenorii trebuie sa completeze un chestionar cu detalii despre idee (in limba engleza, care se regaseste online. 

Detalii despre inscriere pe site-ul 
creativebusinesscup.com.
 
Castigatorul va reprezenta Romania la competitia internationala din Copenhaga, unde va sustine un pitch in fata unor parteneri si investitori internationali.
 
Criteriile de incriere
 
- Produs/ serviciu din sfera industriilor creative, inclusiv ITC, care sa fie cel putin la nivel de prototip;
- Entitatea aplicanta sa fie un start-up (infiintat nu mai mult de 6 ani);
- Produs/ Serviciu scalabil (sa aiba potential de dezvoltare si la nivel international);
- Echipa (se vor puncta competentele si structura echipei).
 
In prima etapa vor fi selectati 5 antreprenori creativi, care vor primi consultanta in materie de business si financials si workshop-uri de fundraising si pitching, urmand ca in luna septembrie, pe baza unui pitch, sa fie ales castigatorul.
 
La Creative Business Cup 2017 intra in concurs cele mai bune idei din domeniile: design, arhitectura, arte si mestesuguri, publicitate, film, video si fotografie, artele spectacolului, muzica, moda, gastronomie, edituri si presa, radio si televiziune, software, aplicatii pe computer si publicatii virtuale, jucarii si jocuri. 
 
In Romania, competitia este organizata de catre GEA Strategy & Consulting, companie ce spijina star-up-urile inovatoare prin servicii dedicate si mai multe programe suport, si cu sprijinul Banca Transilvania, partener principal al creativitatii romanesti.