Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Pilkington Ratiu Business School 21-09-2010

In data de 16 septembrie 2010 s-a lansat initiativa Pilkington Ratiu Business School – PRBS, la sediul Fundatiei Nationale a Tinerilor Manageri – FNTM, din Bucuresti. 

 

Pilkington Ratiu Business School – PRBS este un omagiu adus lui Ion Ratiu si vaduvei sale, Elisabeth Pilkington (din familia care a inventat tehnologia sticlei moderne), care au reusit ca antreprenori de succes atat in lumea afacerilor, cat si in cea non-profit.

 

Aceasta noua idee educationala, de dezvoltare personala si implicare sociala, este realizata cu sprijinul celor doi fii ai familiei Ratiu: Nicolae Ratiu, care conduce astazi afacerile familiei, si Indrei Ratiu, care coordoneaza ONG-urile infiintate de familie.

 

Pilkington Ratiu Business School sprijina oameni cu idei si culturi diferite sa devina lideri eficienti si responsabili in lumea afacerilor si in societate. PRBS doreste sa construiasca o valoroasa comunitate a viitorilor lideri din corporatii, organizatii neguvernamentale si institutii publice din Europa de Est, Asia Centrala si Orientul Mijlociu.

 

 Membrii prestigiosului grup academic al celor sapte - Cei 7 Magnifici - condus de catre decanul John Heptonstall, DBA Harvard si presedintele Consiliului Director PRBS, Indrei Ratiu, MBA INSEAD, se cunosc de multi ani. In contextul crizei, cei sapte distinsi profesori s-au reunit pentru a construi programe educationale de nivel MBA si top-management.

 

Sustinerea  initiativei Pilkington Ratiu Business School – PRBS, www.prbs.eu se inscrie in strategia Fundatiei Nationale a Tinerilor Manageri de promovare a culturii manageriale moderne pentru dezvoltarea Romaniei, in baza unor principii esentiale precum moralitate, competenta, fairplay, democratie, responsabilitate si solidaritate. Initiativa Pilkington Ratiu Business School – PRBS este in complementaritate cu proiectele nationale si internationale de educatie manageriala derulate de FNTM, www.fntm.ro.