Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

PNDR 2014-2020: Ghiduri finale pentru investitii in agricultura, tineri fermieri si dezvoltare locala 26-03-2015

Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale a publicat versiunile finale ale Ghidului Solicitantului pentru urmatoarele submasuri prin care sunt stabilite conditiile si criteriile accesarii fondurilor europene acordate prin Programul National de Dezvoltare Rurala 2014 - 2020.
 

• Sub-masura 4.1 - Investitii in exploatatii agricole

• Sub-masura 6.1 - Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri

• Sub-masura 19.1 - Sprijin pregatitor pentru elaborarea strategiilor de dezvoltare locala

 

Prin intermediul subMasurii 4.1 - Investitii in exploatatii agricole, vor primi sprijin financiar nerambursabil investitiile pentru cresterea competitivitatii exploatatilor agricole in vederea infiintarii si modernizarii fermelor, in special cele de dimensiuni medii si asocieri de ferme mici si medii, inclusiv dotarea cu utilaje si echipamente performante in raport cu structura agricola actuala.

Termen limita de depunere - 30 octombrie 2015.

 

Prin subMasura 6.1 - Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri se acorda fonduri nerambursabile pentru a sustine stabilirea pentru prima data a tinerilor fermieri ca sefi unici ai unei exploatatii agricole.

Termen limita de depunere - 30 octombrie 2015.

 

Prin SubMasura 19.1 - Sprijin pregatitor elaborare strategii dezvoltare locala se vor sprijini parteneriate privat-publice locale pentru elaborarea strategiei de dezvoltare locala.

Termen limita de depunere - 8 mai 2015.

 

 

Sursa: MADR