Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Prima universitate de antreprenoriat din Romania - The Entrepreneurship Academy 25-11-2015

Dai la facultate sau iti faci o afacere? Ambele la The Entrepreneurship Academy!

The Entreprenurship Academy, prima institutie de invatamant superior din sud-estul Europei dedicata antreprenoriatului, este fondata de catre antreprenori, sprijinita de antreprenori si bazata pe profesori care sunt antreprenori. 

 

Scopul facultatii este de a educa spiritul antreprenorial al studentilor. Cel mai important lucru este ca studentii vor invata facand! Studentii de la The Entrepreneurship Academy vor primi ce este mai bun din tot ce e posibil: practica si teorie din Romania si din strainatate. 

 

Organizatii fondatoare

Modelul educational - cateva concepte cheie

Procesul de invatare 

 

Pe parcursul celor 4 ani de studiu se vor parcurge cursuri de Economie, Finante, Contabilitate, Management, Strategie, Marketing, Vanzari etc, standard intr-un program de administrarea afacerilor, cu marea diferenta ca toti ,,profesorii” sunt de fapt antreprenori si oameni de afaceri, toti avand foarte multa experienta practica de business.

 

Toate aceste cursuri nu vor insemna mai mult de 10 – 12 ore pe saptamana. Restul timpului va fi folosit pentru a crea si a dezvolta companii reale, conduse in totalitate de catre studenti.

 

Instrumente de invatare 

 

La finalul celor 4 ani de studii, prin dobandirea celor 240 credite ECTS, studentii The Entrepreneurship Academy vor primi o diploma si titlul de Bachelor of Business Administration, cu specializarea in Antreprenoriat. Diploma va fi emisa de catre Team Academy Netherlands (Stichting Schoolvision), acreditata in Olanda si recunoscuta international.

 

Taxa de scolarizare pentru studentii care-si vor incepe studiile in Octombrie 2016 este 6.500 EUR/an. The Entrepreneurship Academy va pune la dispozitia studentilor sai un program de burse de merit si burse sociale. 

 

Mai mult despre cerintele de admitere si inscrieri AICI