Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

ProCar Service - servicii complete de mecanica, vopsitorie si tichingerie 16-08-2016

Urmărește-ne cu un Like pe pagina FNTM de Facebook, AICI.
 

Service-ul ProCar a luat naștere în urma implementării unui proiect european și funcționează ca o Structură de Economie Socială (SES), fiind ca formă de organizare o Societate Cooperativă.

 

Service-ul ProCar este situat în zona industrială a orașului Măgurele, Jud. Ilfov, cu acces direct din șoseaua principală, la granița cu sectorul 5 al Capitalei și funcționează într-o hală cu o suprafață generoasă, aproximativ 1100 mp și o platformă betonată de 1500 mp.

 

Obiectivul general al ProCar este de a avea o incidență socială prin furnizarea de bunuri și servicii în mod antreprenorial și inovator, îmbunătățind și ridicând în mod constant standardele de calitate și siguranță în domeniul întreținerii și reparării autovehiculelor, în conformitate cu cerințele obligatorii ale Uniunii Europene și ale reglementărilor RAR.
 

În scopul de a veni în sprijinul persoanele deținătoare de autovehicule rutiere aflate în situații de vulnerabilitate (pensionari, șomeri) din localitatea Măgurele, în cadrul ProCar sunt executate lucrări de reparații pentru aceste persoane, la care costul manoperei este subvenționat în limita unui buget stabilit anual din profitul obținut.

 

ProCar oferă servicii complete de mecanică, tinichigerie, vopsitorie. Echiparea service-ului a fost făcută integral cu echipamente noi și fiabile. Dispune și de personal calificat, lucru esențial pentru o bună funcționare.

 

Serviciile prestate în cadrul ProCar:

 

• inspecţii tehnice periodice și revizii

• diagnoză mecanică şi electrică

• reparaţii și recondiţionări ale componentelor şi ale sistemelor vehiculelor rutiere

• reglări funcţionale ale vehiculelor rutiere

• montări, verificări şi/sau etalonări ale componentelor şi ale sistemelor vehiculelor rutiere

• întreţinere mecanică și electrică a vehiculelor rutiere

 tuning auto.

Service-ul colaborează cu majoritatea firmelor de asigurare de pe piața de profil prin contracte de decontare directă.

 

 

Activități cu caracter social ale ProCar:

• prestarea de servicii în domeniul întreținerii și reparațiilor auto, contribuind astfel la bunăstarea membrilor comunității prin generarea și asigurarea de locuri de muncă pentru persoane aparţinând grupului vulnerabil și totodată prin creșterea gradului de siguranță privind circulația autovehiculelor pe drumurile publice

• dezvoltarea unor programe de formare și reconversie profesională dedicate persoanelor din grupul vulnerabil

• dezvoltarea de serviciilor sociale (consiliere, îndrumare) pentru creşterea capacităţii de inserţie pe piaţa muncii a persoanelor din grupurile vulnerabile.

 

Serviciile oferite de ProCar sunt centrate pe un set de valori care definesc profilul moral și acțional al membrilor și angajaților: profesionalism, respect, integritate, cooperare, responsabilitate, autodisciplină.

 

Datele firmei:

 

ProCar Ses 8 Societate Cooperativă

C23/1/2015, RO 34234243

Sediu Social - Str. Fizicienilor, nr. 14, Măgurele, Ilfov

Adresa punct de lucru - Str. Atomiștilor nr. 1A, Măgurele, Ilfov

Vezi Google maps cu poziționarea.

Cod IBAN: RO61BTRLRONCRT0291482201

 

 

Facebook: ProCar Service