Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Program cu finantari totale de pana la 350.000 de euro pentru antreprenoriat social 11-06-2015

Pana pe 2 iulie, antreprenorii, ONG-urile, PFA-urile, SRL-urile sau intreprinderile individuale cu o idee de afacere care genereaza valoare economica si sociala in comunitatile din Romania se pot inscrie in competitia "Fabricat in Tara lui Andrei", pentru a obtine finantari nerambursabile si consultanta gratuita.

 

Competitia se adreseaza romanilor, cu sau fara experienta de business, care vor sa isi transforme in realitate ideile sau planurile de afaceri ce raspund unei probleme sociale dintr-o comunitate.

 

In luna august, juriul "Fabricat in Tara lui Andrei" va selecta 35 de finalisti. Acestia vor parcurge o etapa de pregatire, in care vor primi consultanta de specialitate, axata pe nevoile individuale ale fiecarui finalist si sprijin financiar pentru a testa fezabilitatea ideilor (realizarea unui studiu de piata, fabricarea unui prototip al produsului etc.).

 

Castigatorii vor fi anuntati in luna aprilie 2016 si vor primi finantare nerambursabila de pana la 32.000 de euro fiecare, pentru a demara afacerile sociale.

 

Finantarea este completata de orele de consultanta oferite antreprenorilor pe toata durata proiectului, in cadrul atelierelor de lucru specializate sau sesiunilor individuale de pregatire, in domenii cheie pentru viitoarele afaceri: management financiar, legislativ, marketing, distributie etc.

 

"Fabricat in Tara lui Andrei" este un proiect OMV Petrom, organizat in parteneriat cu Fundatia NESsT, o organizatie internationala specializata in dezvoltarea de afaceri sociale in tarile in curs de dezvoltare.

 

Saptamana aceasta, vineri, 12 iunie, are loc la Bucuresti un eveniment special, dedicat celor care vor sa afle mai multe despre conceptul de antreprenoriat social si finantarile nerambursabile oferite in cadrul programului.

 

Cei care doresc sa participe la evenimentul de vineri, din Bucuresti, sau la sesiunile din celelalte orase (Bacau - 16 iunie; Targoviste - 18 iunie; Oradea - 22 iunie), sunt rugati sa isi confirme prezenta sunand la numarul 021.528.21.23 sau trimitand un e-mail la adresa fabricat@taraluiandrei.ro.


 

Mai multe detalii despre program sunt disponibile pe site-ul dedicat Tara lui Andrei iar aici sunt disponibile detalii despre castigatorii editiei trecute a competitiei.