Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Program Educatie Manageriala Rural-Manager 24-08-2012

FNTM ii invitata pe toti cei care doresc sa isi optimizeze abilitatile manageriale sa se inscrie la Programul de Educatie Manageriala 2012 – Rural Manager.

 

Programul se desfasoara pe o perioada de 6 luni, prin intermediul unui portal inovativ, ce contine o platforma de e-Learning, consultanta si networking, o platforma e-Business de promovare a produselor si serviciilor beneficiarilor cu posibilitatea de a va inscrie firma si in sistemul e-Commerce dezvoltat prin proiectul sinergic RURAL-Antreprenor
Programul de Educatie Manageriala va ofera instrumentele pentru dezvoltarea unei afaceri de succes prin parcurgerea a 5 module de curs: Plan de afacere, Management Financiar, Management strategic, Management de proiect si Initiere IT pentru afaceri. Platformele si cursul au fost dezvoltate impreuna cu partenerii: Bfz gGmbH Germania (www.bfz.de), SIVECO Romania (www.siveco.ro) si Asociatia Euro<26 (www.euro26.ro), in cadrul unui proiect european.

 

Modulele sunt structurate in cadrul a 11 Pachete de instruire, cuprinzand momente de invatare si teste online, cursantii avand posibilitatea de a interactiona prin intermediul forumului.

 Instruirea prin e-Learning ofera o gama larga de beneficii, printre care:

·         utilizarea unor cursuri dinamice, aplicate si intuitive, avand posibilitatea autoevaluarii permanente;

·         comoditatea si usurinta in invatare, cu posibilitatea personalizarii invatarii;

·         studiu in ritmul propriu al cursantului, fara instructor permanent, reduce stresul cu peste 50%;

·         accesarea cursului oricand si de oriunde, prin intermediul Internetului.

·         posibilitatea de promovare a afacerilor proprii si comunicare cu ceilalti cursanti intr-o retea de networking prin intermediul mesageriei electronice si a unui forum de discutii;

·         posibilitatea de comunicare cu profesorii si asistentii de curs pentru clarificarea unor notiuni teoretice din cadrul cursurilor dar si primirea de asistenta personalizata pentru dezvoltarea afacerii.


In vederea absolvirii Programului de Educatie Manageriala, viitorii antreprenori vor promova testele online, aferente celor 5 discipline si vor realiza un proiect aplicativ in initierea sau dezvoltarea afacerii proprii.

Misiunea Fundatiei Nationale a Tinerilor Manageri este de promovare a culturii manageriale moderne in societatea romaneasca, in spiritul economiei de piata. Dupa entuziasmul primelor serii si succesul reputat de cursantii Programului de Educatie Manageriala dupa absolvire, ne-am decis sa extindem programul si va invitam sa invatati sa conduceti o afacere de succes!

Inscriere: prin completarea formularului electronic online.

Taxa de participare: 1000 RON.

Taxa se poate plati in contul RO64 BRDE 410SV21616924100.

Absolventii cursurilor si participantii la programul RURAL-Manager sunt invitati sa devinapromotori ai ofertei de educatie FNTM, putand beneficia de un comision de pana la 20% din vanzari. Ii invitam pe cei interesati sa ni se alature sa transmita o scrisoare de intentie.

Cetatenii Republicii Moldova beneficiaza de burse gratuite, cu conditia trimiterii unor scrisori de intentie la adresa antreprenor@fntm.ro .

Pentru elevi, studenti, someri FNTM ofera o reducere substantiala, taxa fiind de 100 RON.

 Pentru mai multe detalii va invitam sa ne contactati la adresa antreprenor@fntm.ro sau accesati site-ul www.fntm.ro