Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Proiecte finantate de FNTM: 20 de ani de experienta in domeniul constructiilor investiti in afacerea Ramis Avram 20-05-2020
Sprijin pentru prescolari din Alba Iulia, prin proiectul MICESA ...
 
 
În februarie 2018, prin proiectul ”Măsuri Integrate de Combatere a Excluziunii Sociale în comunitățile marginalizate din Municipiul Alba Iulia” – MICESA, FNTM a finanțat 5 antreprenori la început de drum cu 25.000 euro ajutându-i astfel să-și deschidă business-ul la care visau. Unul dintre antreprenorii finanțați este doamna Tomuș Ramona care împreună cu soțul dânsei, Tomuș Florin, au pus bazele unei afaceri de familie în domeniul construcțiilor.
 
Proiectul Ramis Avram a venit din dorința celor doi de a-și depăși condiția și de a porni împreună în aventura antreprenoriatului, după cum ne spune doamna Tomuș. Observând lipsa de forță de muncă calificată și de lucrări realizate corespunzător, cei doi au pus bazele acestei întreprinderi. Folosindu-se de experiența de peste 20 de ani a domnului Tomuș în domeniul construcțiilor și de capacitățile administrative ale doamnei Tomuș a apărut proiectul Ramis Avram.
 
”Deși ne-am gândit de multe ori să pornim o afacere pe cont propriu, sincer, ne-a cam speriat birocrația. Dar cu sprijinul consultanților de la FNTM care au avut încredere în noi și ne-au îndrumat, am prins curaj și iată, am crescut! Am împlinit un an de activitate!”, ne mărturisește antreprenoarea.
 
Cu ajutorul de minimis oferit de către FNTM prin proiectul MICESA, cei doi au achiziționat o gamă variată de scule profesionale cu ajutorul cărora pot executa lucrări de calitate într-un timp mai scurt.
 
Misiunea Ramis Avram este de a realiza lucrări de construcții de o calitate superioară, într-un timp optim, astfel încât la finalizarea și predarea lucrării să simtă mulțumirea clientului.
 
Dacă aveți în minte un proiect legat de casa dumneavoastră și nu știți cum și cu cine a-ți putea să-l realizați, apelați cu încredere la familia Tomuș. Aceștia sunt întotdeauna dornici să vă ofere atât un sfat, cât și idei practice, astfel încât proiectul dumneavoastră să devină realitate.
 
Pentru mai multe detalii puteți lua legătura cu doamna Tomuș la numărul de telefon: 0745385103.
 

 

Proiectul „Măsuri Integrate de Combatere a Excluziunii Sociale în comunitățile marginalizate din Municipiul Alba Iulia – MICESA“ este derulat de Primăria Municipiului Alba Iulia, în parteneriat cu: DAD EXPERTISE S.R.L, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Alba, Liceul Tehnologic „Dorin Pavel“ Alba Iulia, Fundația Națională a Tinerilor Manageri, Fundația PAEM Alba, Filiala de Cruce Roșie a Județului Alba.
 
Proiect cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capitalul Uman (POCU) 2014-2020.
 
Cei interesați pot afla detalii concrete legate de înscrierea în proiect de la experții: Livia ISTRATE: 0720-450887; Cristina BOC: 0758-849384; Petronela ȘERBAN: 0752-47635