Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Proiecte finantate de FNTM: Beauty by Elena, povestea ambitioasa a unui mic salon de cosmetica si infrumusetare 20-05-2020
 
În februarie 2018, prin proiectul ”Măsuri Integrate de Combatere a Excluziunii Sociale în comunitățile marginalizate din Municipiul Alba Iulia” – MICESA, FNTM a finanțat 5 antreprenori la început de drum cu 25.000 euro ajutându-i să-și deschidă business-ul la care visau. Printre acești antreprenori finanțați se află și Elena Puiu, fondatoarea salonului de înfrumusețare Beauty by Elena.
 
Elena Puiu, unul dintre cursanții cei mai activi la cursurile de inițiere în competențe antreprenoriale organizate de către Fundația Națională a Tinerilor Manageri – FNTM, în cadrul proiectului MICESA, și-a îndeplinit visul de a aduce fericire în viețile oamenilor, în momentul în care proiectul ei a fost selectat spre finanțare prin proiectul MICESA.
 
 
Beauty by Elena este povestea ambițioasă a unui mic salon de cosmetică și înfrumusețare care și-a propus să evolueze și să aducă pe piața locală cea mai nouă și avansată tehnologie de epilare definitivă, și anume laserul dioda. Acest serviciu vine în completarea serviciilor clasice de cosmetică, tratamente faciale și machiaj profesional, toate fiind realizate cu produse de cea mai bună calitate. Pasiunea, munca și bucuria de a evolua în acest domeniu se văd și prin fluxul mult mai mare de cliente care îi acordă Elenei încredere în fiecare zi.
 
Misiunea antreprenoarei este de a satisface toate exigențele clienților în materie de înfrumusețare, prin prestarea de serivicii de cea mai înaltă calitate. Din prisma caracterului unic pe care îl are domeniul de activitate al firmei, Beauty by Elena este întotdeauna orientată spre client și spre dorinețele acestuia, urmărind ca fiecare dintre cei care-i trec pragul să plece mai fericiți decât atunci când au intrat. 
 
Pentru mai multe detalii puteți consulta pagina de Facebook a companiei la acest link: https://www.facebook.com/epilaredefinitivaalbaiulia/ și site-ul, la link-ul: https://epilaredefinitivaalba.com/
 
 
 

 
Proiectul „Măsuri Integrate de Combatere a Excluziunii Sociale în comunitățile marginalizate din Municipiul Alba Iulia – MICESA“ este derulat de Primăria Municipiului Alba Iulia, în parteneriat cu: DAD EXPERTISE S.R.L, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Alba, Liceul Tehnologic „Dorin Pavel“ Alba Iulia, Fundația Națională a Tinerilor Manageri, Fundația PAEM Alba, Filiala de Cruce Roșie a Județului Alba.
 
Proiect cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capitalul Uman (POCU) 2014-2020.
 
Cei interesați pot afla detalii concrete legate de înscrierea în proiect de la experții: Livia ISTRATE: 0720-450887; Cristina BOC: 0758-849384; Petronela ȘERBAN: 0752-47635