Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Proiecte finantate de FNTM: Electriserv Ilea, afacerea de familie care produce instalatii electrice de mici si mari dimensiuni 20-05-2020

Sprijin pentru prescolari din Alba Iulia, prin proiectul MICESA ...

 

În februarie 2018, FNTM a finanțat 5 antreprenori la început de drum cu câte 25.000 euro, ajutându-i astfel să-și deschidă business-ul la care visau. Finanțările au fost oferite prin proiectul ”Măsuri Integrate de Combatere a Excluziunii Sociale în comunitățile marginalizate din Municipiul Alba Iulia” – MICESA, iar printre antreprenorii finanțați se află și domnul Ilea Nicolae, fondatorul Electriserv Ilea.
 

Domnul Ilea, electrician de meserie cu peste 10 ani de experiență în domeniu, a participat la cursurul de inițiere în competențe antreprenoriale organizat de către Fundația Națională a Tinerilor Mangaeri – FNTM, în cadrul proiectul MICESA, unde stimulat de către trainerii FNTM, a apărut conceptul afacerii Electricserv Ilea. Hotărât să participe în concursul de planuri de afaceri MICESA, împreună cu consultanții de business FNTM, domnul Ilea a dezvoltat planul de afaceri pentru Electriserv, în baza căruia a și fost selectat spre finanțare.

 

Electriserv Ilea este o firmă concepută ca o afacere de familie în care experiența profesională a domnului Ilea se completează cu abilitățile organizatorice ale Alexandrei, doamna Ilea. Obiectul principal de activitate al firmei îl reprezintă executarea de instalații electrice și mentenanța acestora. Dimensiunea lucrărilor prestate plecând de la lucrări de mici dimensiunii, cel mai adesea în gospodării, până la lucrări de mari dimensiuni prestat pentru dezvoltatori imobiliari. Compania este orietantă către clienți, urmărind să presteze servicii profesionale și cu cel mai ridicat grad de siguranță.

 

Pentru mai multe detalii puteți consulta pagina de Facebook a companiei la acest link: https://www.facebook.com/Electricserv-378048936398077/, sau la numărul de telefon al domnului Ilea: 0754.692.202.


Proiectul „Măsuri Integrate de Combatere a Excluziunii Sociale în comunitățile marginalizate din Municipiul Alba Iulia – MICESA“ este derulat de Primăria Municipiului Alba Iulia, în parteneriat cu: DAD EXPERTISE S.R.L, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Alba, Liceul Tehnologic „Dorin Pavel“ Alba Iulia, Fundația Națională a Tinerilor Manageri, Fundația PAEM Alba, Filiala de Cruce Roșie a Județului Alba. 

 
Proiect cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capitalul Uman (POCU) 2014-2020.
 
Cei interesați pot afla detalii concrete legate de înscrierea în proiect de la experții: Livia ISTRATE: 0720-450887; Cristina BOC: 0758-849384; Petronela ȘERBAN: 0752-47635