Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Proiecte finantate de FNTM: Lucrari impecabile prin afacerea Sebastian Pavaje 20-05-2020
Sprijin pentru prescolari din Alba Iulia, prin proiectul MICESA ...
 
În februarie 2018, FNTM a finanțat 5 antreprenori la început de drum cu câte 25.000 euro, ajutându-i astfel să-și deschidă business-ul la care visau. Finanțările au fost oferite prin proiectul ”Măsuri Integrate de Combatere a Excluziunii Sociale în comunitățile marginalizate din Municipiul Alba Iulia” – MICESA, iar Jalbă Ioan este unul dintre cei care au devenit antreprenori câștigând finanțarea de 25.000 euro.
 
Domnul Jalbă a participat și absolvit cursul de inițiere în competențe antreprenoriale organizat de către FNTM, în cadrul proiectului MICESA. La finalul cursului, dânsul a hotărât să se folosească de experiența profesională pe care o are în domeniul pavajelor și să realizeze alături de consultanții FNTM un plan de afaceri cu care, de altfel, a și câștigat, astfel luând naștere proiectul Sebastian Pavaje.
 
La început, firma a pornit cu contracte în domeniul pavajelor, realizând servicii de amenajare alei, curți, zone pavate pentru acces auto, aranjamente din beton pentru pomi și grădină, trecând până la contracte de construcție de locuințe predate la cheie. Misiunea firmei este în primul rând satisfacerea nevoi clienților, oferindu-le lucrări impecabile, atât din punct de vedere estetic, cât și din punct de vedere calitativ.
 
Domnul Jalbă ne spune că principalul obiectiv al său este să dezvolte o afacere durabilă, care să aducă locuri de muncă și plus valoare, prin proiectele realizate. Antreprenorul ne mărturisește că acest lucru se poate face doar prin ”încredere și seriozitate”.
 
Dacă doriți mai multe detalii pentru a vă realiza proiectul, puteți lua legătura cu domnul Jalbă la numărul de telefon: 0766683517 sau la adresa de e-mail: anemarie7341792@gmail.com
 
 
 

 
Proiectul „Măsuri Integrate de Combatere a Excluziunii Sociale în comunitățile marginalizate din Municipiul Alba Iulia – MICESA“ este derulat de Primăria Municipiului Alba Iulia, în parteneriat cu: DAD EXPERTISE S.R.L, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Alba, Liceul Tehnologic „Dorin Pavel“ Alba Iulia, Fundația Națională a Tinerilor Manageri, Fundația PAEM Alba, Filiala de Cruce Roșie a Județului Alba.
 
Proiect cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capitalul Uman (POCU) 2014-2020.
 
Cei interesați pot afla detalii concrete legate de înscrierea în proiect de la experții: Livia ISTRATE: 0720-450887; Cristina BOC: 0758-849384; Petronela ȘERBAN: 0752-47635