Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Relansare Program de educatie manageriala Rural-Manager 29-11-2010

Daca sunteti oameni de afaceri, actuali sau viitori intreprinzatori, preocupati de dobandirea de cunostinte antreprenoriale si manageriale, de initierea sau dezvoltarea propriei afaceri va invitam sa va inscrieti la Programul e-Learning de educatie manageriala, dezvoltat sub sigla proiectului strategic ”Rural-Manager”, pana la data de 1 ianuarie 2011 pe site-ul www.ruralmanager.ro.

 

Programul de educatie manageriala se desfasoara pe o perioada de 6 luni, prin intermediul unui portal inovativ, ce contine o platforma de e-Learning, consultanta si networking si o platforma e-business de promovare a produselor si serviciilor beneficiarilor.

Programul presupune parcurgerea a 5 module de curs: Plan de afacere, Management Financiar, Management strategic, Management de proiect si Initiere IT pentru afaceri.
Modulele sunt structurate pe platforma e-Learning in cadrul a 11 Pachete de instruire, cuprinzand momente de invatare si teste online, cu peste 200 de ore de aprofundare, cursantii avand posibilitatea de a interactiona prin intermediul forumului.

Printre beneficiile participarii la instruirea prin e-Learning:
•      utilizarea unor cursuri dinamice, interactive si intuitive, posibilitatea autoevaluarii permanente
•      comoditate si usurinta in invatare, posibilitatea personalizarii invatarii
•      studiul in ritmul propriu al cursantului, fara instructor, reduce stresul cu peste 50%
•      accesarea cursului oricând si de oriunde, prin intermediul internetului

In vederea absolvirii Programului de instruire manageriala si consultanta Rural-Manager, cursantul va promova testele online, aferente celor  5 discipline si va realiza un proiect aplicativ pentru rezolvarea unei probleme intampinate in initierea sau dezvoltarea afacerii proprii.

Diploma obtinuta la absolvire are certificarea Fundatiei Nationale a Tinerilor Manageri, SIVECO Romania, bfz gGmbH Germania si a Asociatiei Euro<26.


Inscriere: prin completarea formularului electronic  de pe site-ul www.ruralmanager.ro
Taxa de participare: 1000 RON
Reduceri: Pentru cursantii recomandati  de membri sau cursanti FNTM, taxa de participare este de 800 RON.
FNTM ofera o reducere substantiala pentru studenti si someri, taxa fiind de 100 RON pentru acestia.
Pentru beneficiarii din Republica Moldova, FNTM ofera burse de studiu.

Taxa se poate plati in contul RO64 BRDE 410SV21616924100, in 2 transe, o prima transa de 300 RON pana la inscriere si a doua transa in primele 2 luni de curs.

Suplimentar, contra cost, la cererea beneficiarilor, se poate oferi consultanta personalizata si se pot organiza seminarii de instruire sau conferinte.

Proiectul strategic “Rural-Manager”, www.ruralmanager.ro, a fost cofinantat prin Fondul Social European, in perioada ianuarie 2009 - aprilie 2010, si implementat de Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri- www.fntm.ro, in calitate de lider al consortiului, in parteneriat cu organizatiile Centrul de Training si Dezvoltare al Asociatiilor Angajatorilor din Bavaria - bfz gGmbh, www.bfz.de, S.C. SIVECO România SA, www.siveco.ro, si Asociatia Euro<26, www.euro26.ro.Contact:

Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri - FNTM
Tel: 004 021 318 38 74
Fax: 0040 318 145 925
E-mail: info@fntm.,ro
Web: www.fntm.ro