Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

RePatriot in parteneriat cu GSORM premiaza cei mai buni studenți basarabeni din Romania 21-11-2018

În 27 decembrie 2018, Gala Studenților Originari din Republica Moldova - GSORM - își sărbătorește cea de-a VI-a aniversare. Pe lângă tradiționalul concurs, echipa pregătește noi surprize care vor permite participanților să exploreze modalități de implicare în diverse acțiuni de dezvoltare din țară.

 

Prima parte a evenimentului va fi dedicată rubricii „GSORM Innovation Hub”, în cadrul căreia se vor desfășura un workshop care va facilita explorarea prin discuție a modalităților de implicare a studenților din diasporă în activități de dezvoltare în țară (antreprenoriat, educație, activități sociale, culturale etc.).

 

Partea a doua va avea loc după o pauză dedicată interacțiunii dintre participanți și va conține festivitatea de premiere a laureaților rubricii „Excelență”, la care s-au înregistrat 143 de aplicanți, la cele 5 categorii de premiere.

 

În parteneriat cu RePatriot, Gala va acorda premii speciale celor mai buni studenți basarabeni care studiază la Universități de Prestigiu din România în cadrul GSORM.

 

Gala Studenților Originari din Republica Moldova este un proiect creat de diasporă pentru diasporă, care apreciază excelența academică de acasă.

 

Contribuie și tu!  

 

 

Echipa GSORM vine cu un apel către diasporă de a susține proiectul în lupta pentru a oferi un cuvânt tinerilor ambițioși și de a crea acea comunitate de excelență, atât de necesară republicii. Proiectul este 100% apolitic și echipa este în continuă căutare de parteneri strategici și de implementare, care să întruchipeze, prin munca lor de zi cu zi, valorile GSORM și ale Moldovei de mâine. În scopul implicării diasporei, a fost lansată o campanie de crowdfunding, unde fiecare contribui.