Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Romanian Business Leaders Summit 23-01-2013

Peste 200 de antreprenori si sefi de multinationale si companii romanesti vor participa pe 7-8 februarie 2013 la cea de a doua editie a Romanian Business Leaders Summit. Conferinta de doua zile este evenimentul anual central al comunitatii liderilor care aleg sa se implice personal, pas cu pas, proiect cu proiect, pentru a face Romania o tara mai buna pentru afaceri si o tara mai buna de trait.

Agenda Summit-ului se concentreaza pe trei teme prioritare pentru Romania: (1) EDUCATIA, (2) BUNA GUVERNARE si (3) CULTURA ANTREPRENORIALA. Temele sunt rezultatul consultarii de peste an a comunitatii Romanian Business Leaders, privind tendintele majore pentru economie si societate in 2013. Ele au fost confirmate de peste 200 de lideri din business care au participat la cercetarea AGENDA ROMANIA din mai 2012 si la mesele rotunde din Timisoara (martie), Cluj-Napoca (iunie), Oradea (septembrie) si, cel mai recent, Bucure┼čti (decembrie).

Detalii despre cele 3 teme centrale si despre proiectele Romanian Business Leaders.

In 7-8 februarie 2013, liderii din business se vor uita la experienta de un an de zile de lucru in proiectele Romanian Business Leaders - generate la primul Summit - si vor extrage bune practici pentru noile initiative si proiecte, care vor rezulta la a doua editie a conferintei.

Actiunile Romanian Business Leaders din 2013 vor fi ancorate intr-o analiza a contextului actual, in debutul Summit-ului, impreuna cu lideri marcanti din comunitatea de business si ambasadorii Marii Britanii, Finlandei si Poloniei in Romania. Din prima zi a evenimentului vor rezulta obiectivele concrete ale Romanian Business Leaders in 2013, in domeniile EDUCATIEI, BUNEI GUVERNARI si a CULTURII ANTREPRENORIALE, iar ziua se va incheia cu un cocktail special.

Cea de a doua zi a Summit-ului este rezervata integral generarii, selectiei si prezentarii noilor proiecte si deciziilor legate de modalitatile de continuare a proiectelor in curs.

Evenimentul va avea loc la Howard Johnson Grand Plaza Hotel. Participarea la Summit este limitata la 250 de persoane, iar membrii clubului Romanian Business Leaders au prioritate la inscriere si beneficiaza de o reducere de 50% din taxa de participare de 500 de euro. Persoana de contact pentru inscrieri: mona.gheorghe@rbls.ro, 0729.729.217. Termenul-limita pentru inscrieri este vineri, 25 ianuarie 2013.

Detalii despre clubul Romanian Business Leaders.

Informatii complete despre Romanian Business Leaders pe www.rbls.ro.

Summit-ul este organizat de Fundatia Romanian Business Leaders, organizatie apolitica, neguvernamentala si non-profit, infiintata in iulie 2011 si condusa de un consiliu director format din Ioana Filipescu (managing director Raiffeisen Investment), Anca Harasim (director executiv Camera de Comert Americana in Romania), Mihaela Perianu (CEO al AIMS Human Capital), Andreea Rosca (managing partner Excel Communications), Brindusa Fidanza (director asociat pentru Initiative legate de Mediu la World Economic Forum), Sorin Axinte (partener GLUE), Lucian Butnaru (CEO ZebraPay), Catalin Dima (managing partner Dima si Asociatii), Dragos Dinu (membru board Domo), Andi Dumitrescu (director general GfK Romania), Mihai Marcu (presedinte MedLife), Felix Patrascanu (co-fondator FAN Courier) si Dragos Rosca (CEO Gemisa Investments).