Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Sarbatoarea Margaretelor – Gala decernarii premiilor Margareta de Aur pentru activitatea in turism din anul 2016 17-05-2017
 
În data de 20 Mai 2017, începând cu ora 13.00, ANTREC România și revista "Vacanțe la țară" vor organiza în incinta Muzeului Naţional al Satului “Dimitrie Gusti” – Scena Dumitra, “Sărbătoarea Margaretelor” – Gala decernării premiilor Margareta de Aur pentru activitatea în turism din anul 2016.
 
Aflată la ediţia a-XIII-a, în cadrul galei se acordă premii şi aprecieri serviciilor turismului rural românesc, cât şi celor implicaţi în fenomenul turistic general.
 
În Gospodăria Moişeni veți putea găsi de produse gastronomice, demonstraţii de meşteşuguri şi cu materiale despre programele turistice specifice turismului rural, ecologic si cultural.
 
Voia bună şi dansul vor fi asigurate de prezenţa Ansamblurilor din Vinţu de Jos, judeţul Alba şi din Peştişani, judeţul Gorj promovând folclorul din zona Apusenilor şi a Olteniei. Programul va continua cu prezentarea filmului “Experienţe de vacanţă la Domeniile Mar'tinutzi, Vinţu de Jos, judeţul Alba”.
 
Manifestarea “Sărbătoarea Margaretelor” face parte dintr-un program amplu al Muzeului National al  Satului "Dimitrie Gusti" care sărbătoreşte 81 ani de activitate, în perioada 17-21 Mai 2017.
 
Pentru o bună organizare vă rugăm confirmaţi prezenţa la: revista@vacantelatara.ro / 0788.427.349.
 
Mai multe detalii puteți găsi pe site-ul muzeului