Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Sondaj FNTM: Vrei sa devii antreprenor? 15-09-2016

Urmărește-ne cu un Like pe pagina FNTM de Facebook, AICI.

UPDATE: Chestionarul se poate completa pana in 10 octombrie 2016.

Vrei sa demarezi o afacere?
Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri - FNTM te invita sa iti aloci maxim 10 minute pentru a raspunde la intrebarile din studiul nostru dedicat antreprenoriatului.

 

Realizam o cercetare asupra nevoilor de formare si de consultanta ale persoanelor care doresc sa initieze o afacere.

 

Daca doresti sa deschizi o afacere, poti primi de anul viitor subventii in valoare de maxim 40.000 de euro, prin Romania Start-up Plus”. Apelul „Romania Start-Up Plus”, lansat in cadrul POCU, este adresat persoanelor care doresc sa lanseze o afacere in mediul urban. Cei interesati se vor putea inscrie pentru a face parte din grupul tinta al proiectelor finantate.

 

Am dori sa cunoastem parerea ta despre aspectele abordate in chestionarul nostru.
 

Chestionarul online se completeaza la acest link, sau mai jos. 

 

Iti vom trimite pe e-mail rezultatele cercetarii si ulterior te putem contacta in vederea implicarii in viitoare proiecte FNTM.

Prin completarea sondajului, devii unul dintre posibilii castigatori ai celor 5 premii FNTM - cursuri online in management si cultura antreprenoriala, la alegere intre Programele e-Learning FNTM Intreprinzator in turism si Antreprenor.

Chestionarul se poate completa pana la 30 septembrie 10 octombrie 2016. Extragerea premiilor se realizeaza pe 14 octombrie 2016.

 

Informatiile furnizate vor fi prelucrate statistic, impreuna cu alte raspunsuri, asigurandu-ti anonimatul.

Iti multumim!