Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Sondaj FNTM pentru romanii din Diaspora: Fii antreprenor in Romania! 19-10-2016

Urmărește-ne cu un Like pe pagina FNTM de Facebook, AICI.


Locuiesti in strainatate si iti doresti sa revii acasa pentru a demara o afacere?

Completeaza sondajul nostru dedicat romanilor din Diaspora si sprijina initiativa noastra prin Like si Share pe Facebook!

 

Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri - FNTM realizeaza o cercetare asupra nevoilor de formare si de consultanta ale romanilor care locuiesc sau au locuit in strainatate si care doresc sa initieze o afacere acasa in Romania.

 

Daca doresti sa deschizi o afacere poti primi din 2017 subventii in valoare de maxim 40.000 de euro, prin apelul Diaspora Start-up”. Detalii despre apel AICI.

 

FNTM impreuna cu Repatriot - Romanian Business Leaders intentioneaza sa depuna un proiect pe apelul Diaspora Start-up, pentru a fi administratori de schema de antreprenoriat. 

Prin completarea acestui SONDAJ te preinscrii in grupul tinta si, in cazul in care proiectul nostru va fi selectat pentru implementare, vei fi contactat de echipa proiectului.

 

Apelul „Diaspora Start-Up”, lansat de Ministerul Fondurilor Europene impreuna cu Ministerul Afacerilor Externe, prin Departamentul Politici pentru Relatia cu Romanii de Pretutindeni, este adresat persoanelor care doresc sa lanseze o afacere in Romania, in mediul urban. Cei interesati se vor putea inscrie pentru a face parte din grupul tinta al proiectelor finantate.

 

Prin completarea sondajului, devii unul dintre posibilii castigatori ai celor 5 premii FNTM - cursuri online in management si cultura antreprenoriala, la alegere intre Programele e-Learning FNTM Intreprinzator in turism si Antreprenor.

 

Sondajul se poate completa pana la 14 noiembrie 2016. Extragerea premiilor se realizeaza pe 18 noiembrie 2016.

Informatiile furnizate vor fi prelucrate statistic, impreuna cu alte raspunsuri, asigurandu-ti anonimatul.

Iti multumim!