Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

SONDAJ ONLINE: Vrei sa devii antreprenor social si sa contribui la dezvoltarea comunitatii din care faci parte? 03-10-2018
 
Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri - FNTM si AVISSO te invita sa iti aloci aproximativ 5 minute pentru a raspunde la intrebarile din studiul nostru dedicat antreprenoriatului social (infiintarea si dezvoltarea de structuri de economie sociala conform prevederilor Legii nr. 219 din 23.07.2015).
 
Daca doresti sa deschizi o afacere, poti primi de anul viitor subventii in valoare de maximum 100.000 de euro, prin schema de finantare “Sprijin pentru infiintarea de intreprinderi sociale”. Acest apel, lansat in cadrul POCU, este adresat persoanelor care doresc sa infiinteze intreprinderi sociale, iar cei interesati se vor putea inscrie pentru a face parte din grupul tinta al proiectelor finantate.

FNTM si AVISSO vor depune o cerere de finantare pe acest apel, pentru a deveni administratori de grant in vederea selectarii si finantarii de planuri de afaceri pentru infiintarea de intreprinderi sociale.
 
Am dori sa cunoastem parerea ta despre aspectele abordate in chestionarul nostru.
UPDATE: Te rugam sa completezi chestionarul online mai jos, pana la 19 decembrie 2018.
 
Iti vom trimite pe e-mail rezultatele sondajului si te vom contacta in vederea aplicarii pentru finantare, daca proiectul nostru va fi selectat.
 
Prin completarea sondajului, devii unul dintre posibilii castigatori ai celor 5 premii FNTM - cursuri online in management si cultura antreprenoriala Antreprenor (http://www.intreprinzatorturism.ro/), cu studii de caz in turism. 
UPDATE: Extragerea premiilor se realizeaza pe 20 decembrie. 
 
Informatiile furnizate vor fi prelucrate statistic, impreuna cu alte raspunsuri, asigurandu-ti anonimatul.
 
Iti multumim!