Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

STEP2SUCCESS - Conferinta de promovare privind egalitatea de sanse si gen, 26 iunie, Bucuresti 26-06-2015

 

Pe 26 iunie 2015, la Hotel Capital Plaza, Bucuresti se va desfasura conferinta de promovare si de crestere a constientizarii privind egalitatea de sanse si gen organizata in cadrul proiectului “STEP2SUCCESS – Promovarea egalitatii de sanse a femeilor pe piata muncii”.
 

Proiectul STEP2SUCCESS este implementat de Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR) in parteneriat cu Marketscope si vizeaza sustinerea si imbunatatirea accesului si participarii femeilor pe piata muncii prin promovarea egalitatii de sanse si de gen.
 

Conferinta are ca tema centrala Egalitatea de sanse pe piata muncii din Romania - realitati si solutii de imbunatatire.
 

In cadrul conferintei vor fi prezentate rezultatele studiilor si analizelor efectuate in cadrul proiectului pe acest subiect, insotite de o dezbatere la care vor participa reprezentanti ai sectorului privat, ai autoritatilor, precum si ai ONG-urilor implicate in combaterea discriminarii.
 

Conferinta va avea loc in data de 26 iunie 2015, intre orele 09:45 – 13:30 (in intervalul orar mentionat este inclus si pranzul), la Hotel Capital Plaza, Sala Ion Mincu I, Bd. Iancu de Hunedoara 54, Bucuresti. 
 

Participarea dumneavoastra la acest eveniment este gratuita!
 

Confirmarea de participare o puteti face pana la data de 22 iunie 2015, ora 14.00, prin transmiterea unui mail cu datele de contact la adresa de email: ruxandra.circiu@smeprojects.ro, persoana de contact Ruxandra Circiu.


 

Ovidiu Nicolescu

Presedinte CNIPMMRProiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Investeste in oameni! POSDRU/144/6.3/S/134882