Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Stockholm a gadzduit a 21-a editie GLOBAL FORUM 27-11-2012
global forum 2012(1).jpg

Pe 12/13 Noiembrie 2012 s-a organizat la Stockholm cea de a 21-a editie a conferintei GLOBAL FORUM cu tema: MODELAREA UNIU VIITOR CONECTAT DIGITAL – Viziuni, Provocari, Oportunitati pentru Organizatii si Oameni intr-o Lume Inteligenta.

Global Forum este un think-tank independent cu un inalt profil international, care abordeaza problememele de business si politicile care afecteaza buna evolutie a Societatii Informationale.  

Organizatorii editiei din acest an, Items International, Vinnova si Fundatia Sophia-Antipolis, au supus dezbaterii in principal urmatoarele teme: Public, Privat & Oameni - Viziune pentru un Viitor Digital, Platforme pentru Dezvoltarea Inovarii, Cerinte de confidentialitate si securitate, Guverne Inteligente, Provocari si Oportunitati Legislative, eProcurment – interconectarea oamenilor si organizatiilor, Politici Inteligente pentru Inovare, Energie Inteligenta, eHeath.

Din partea Fundatiei Nationale a Tinerilor Manageri (FNTM) a participat la reuniunea de la StockholmDl. Marius Bostan, presedintele fundatiei. FNTM a fost organizatorul celei de-a XVIII-a editii a Global Forum in 2009 la Bucuresti.

Inovarea a fost firul conductor al dezbaterilor. Astfel, a fost evidentiata necesitatea ca inovarea sa fie considerata la nivel european intr-o perspectiva globala. Pentru a sustine dezvoltarea pozitiva a inovariii moderne, Consiliul European considera ca este importanta crearea unui mediu cat mai performant pentru micii antreprenori si actorii netraditionali in cadrul ariilor de inovare.

Global Forum reuneste liderii din industrie, factori de decizie ale guvernelor nationale, regionale si locale, lideri ai societatii civile, companii internationale si europene, institutii si organizatii, delegati ai Comisiei Europene, cat si specialisti din mediul academic. Reuniunile se bucura in fiecare an de participarea a peste 350 de experti din domenii variate din peste 30 de tari la nivel global.

Pentru mai multe detalii cu privire la prezentarile speakerilor din acest an, va invitam sa accesati  site-ulGlobal Forum sau pe site-ul evenimentului.

Contribuiti la conturarea identitatii electronice pe Internet:http://ivox.socratos.net/direct/SSEDIC_eID_Survey