Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Summit-ul RBL 2018: 100 de ÎNTREBĂRI care ne aduc ÎMPREUNĂ 06-02-2018

Antreprenorii și executivii români se perfecționează în stins incendii, în loc să facă ce știu și la ce sunt buni: să producă valoare, să inoveze și să dezvolte afacerile.

La Summit-ul Romanian Business Leaders din acest an, se vor discuta aceste lucruri, 
pe 15 și 16 martie 2018, sub numele "100 de ÎNTREBĂRI care ne aduc ÎMPREUNĂ". Evenimentul va avea loc la Hotelul JW Marriott, București.

Conform organizatorilor, "E timpul să ne ridicăm deasupra incendiilor, iar 2018 să fie un an de Reflecție și Viziune. Ne oprim din alergat și ne întrebăm pe bune care sunt acele momente care ne-au adus în punctul în care suntem astăzi: ca oameni, ca societate și ca business.
 
Așadar, cum facem să reconstruim încrederea? Cum repornim în societate dezbateri de substanță, bazate pe argumente sănătoase și nu pe erori de gândire? Ce avem de făcut și ce putem face ÎMPREUNĂ?"
 

Agenda evenimentului o regăsiți AICI
 

La Summit-ul din 2017 s-a discutat despre un context marcat de incertitudine, despre ce urmează, în țară, în Europa, în lume:

🌐 Cum se face că suntem “premianții” Europei la creștere economică, dar predictibilitatea pentru mediului de afaceri este la cote alarmant de joase?

🌐 Cum se face că importăm forță de muncă, când avem peste 4 milioane de români care aleg în continuare să trăiască altundeva decât acasă?

🌐 De ce continuăm să educăm tinerii ca și până acum când cele mai multe studii ne arată ca joburile viitorului nu au aproape nici o corelație cu ceea ce se predă în prezent?
 

Pentru a participa la Summitul RBL din 2018, poți completa formularul de înscriere AICI sau poți trimite un e-mail la mona.gheorge@rbls.ro