Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Summit-ul Repatriot 4-8 octombrie 2017 - SAVE THE DATE 29-08-2017

Se apropie cea de-a doua ediție a Summit-ului RePatriot:INVESTIM ÎN ROMÂNIA!

 

În perioada 4-8 octombrie 2017, oameni de afaceri români de succes din țară și din Diaspora se vor întâlni pentru a lansa noi parteneriate strategice și de afaceri la următorul Summit Repatriot.

 

Printre domeniile abordate în acestă ediție vor fi: high tech, turism și servicii, agribusiness și real-estate. Vom discuta despre fundamentele economice ale României, oportunități și riscuri asociate, precum și despre cum putem contribui la o țară mai bună pentru toți românii, oriunde s-ar afla. Peste 100 de investitori și manageri de succes din Europa, Statele Unite ale Americii și Canada deja s-au înscris!

 

Mesajul Repatriot este simplu: România oferă oportunități de afaceri pe care împreună le putem valorifica! Investiți aici! Recomandați România ca destinație de investiții!

 

Participanții sunt așteptați pe 4 octombrie, miercuri seara, la cocktail-ul de bun venit. Pe 5 octombrie, joi, la București, vor începe lucrările Summit-ului, la care vor fi invitați, alături de oameni de afaceri, reprezentanți ai Administrației Prezidențiale, ai Parlamentului, ai administrației centrale și locale, reprezentanți din domeniile financiar-bancar, academic și cultural.

 

Pe 6 octombrie dimineața se pleaca la Poiana Brașov, pe traseul Sinaia-Bușteni-Predeal. Timp de două zile, discuțiile organizate într-un cadru aplicat se vor combina cu excursii turistice și experiențe autentic românești. Duminică, 8 octombrie, se va evalua rezultatul acțiunii și se vor stabili pașii următori pentru concretizarea inițiativelor de investiții.

 

Agenda finală, precum și detaliile logistice și organizatorice, vor fi transmise ulterior. Detaliile primei ediții le puteti găsi aici.

 

ÎNSCRIE-TE AICI!