Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Sustineti activitatea FNTM, sustineti cultura manageriala moderna in Romania 22-05-2013
 
Proiectele strategice RURAL-Antreprenor (RA) si Rural-Manager (RM), cofinantate din fondurile europene, au fost implementate de Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri (FNTM), in calitate de lider de consortiu, alaturi de parteneri importanti din Romania si din strainatate. Intreprinzatori in Turism – Pensiuni in Romania (ITPR), al treilea proiect strategic dezvoltat de FNTM,  se afla inca in derulare si are ca scop dezvoltarea unei comunitati de antreprenori in turism si manageri de pensiuni, care sa beneficieze de instruire, informare si consultanta pentru a-si dezvolta afacerile. Se urmareste, de asemenea, promovarea turismului de pensiune romanesc, in general.
 
Aceste proiecte au fost gandite de la bun inceput pentru a reflecta misiunea si scopurile asumate de FNTM, acestea fiind promovarea culturii manageriale moderne in spiritul economiei de piata si integrarea valorilor romanesti in circuitul valorilor europene. In acest scop, Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri are, inca de la infiintare in 1997, o activitate sustinuta in primul rand in domeniile educatiei permanente, trainingului si consultantei, al perfectionarii profesionale si initiativelor antreprenoriale. Activiatile FNTM pun accentul pe promovarea si cultivarea interesului pentru managementul modern in randul studentilor si al tinerilor in general.
 
Pe viitor, FNTM va initia, organiza si sprijini actiuni si programe de dezvoltare manageriala, manifestari stiintifice, simpozioane, seminarii, studii si proiecte, dezbateri si cercetari in legatura cu problemele importante ale managementului in Romania, precum si alte activitati care sa ajute la atingerea scopului nostru.
 
Telul final al FNTM este ca tinerii ce beneficiaza de expertiza, evenimentele si programele noastre educationale, sa devina viitorii intreprinzatori de succes in Romania care vor contribui la consolidarea culturii manageriale romanesti in directia si spiritul economiei de piata. Afacerile lor vor crea locuri de munca si vor contribui la cresterea nivelului de prosperitate.
 
Activitatea noastra se bazeaza pe urmatoarele principii: democratie, moralitate, competenta, fair-play, responsabilitat si solidaritate. Daca va regasiti in valorile si principiile noastre si doriti sa sprijiniti cultura manageriala moderna in Romania, va invitam sa directionati 2% din impozitul Dumneavoastra annual spre FNTM. Puteti, de asemenea, sa sustineti si prin sponsorizari activitatea Fundatiei Nationale a Tinerilor Manageri. 
Ii rugam pe cei care doresc sa directioneaze 2% din venitul anual spre FNTM sa ne trimita o scopie scanata a declaratiei la info@fntm.ro. Declaratia si contractul de sponorizare pot fi descarcate de mai jos. Atasate aveti si un extras din Statutul FNTM.