Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Ultimele zile de inscriere la InnoApps Challenge: Smart Cities 17-10-2016

Urmărește-ne cu un Like pe pagina FNTM de Facebook, AICI.

 

 

FNTM partener

 

InnoApps Challenge este singura competitie pan-europeana pentru dezvoltarea unor aplicatii inovatoare pentru SmartCities, organizata de European Young Innovators Forum - EYIF in parteneriat cu Huawei.

 

InnoApps incurajeaza tinerii sa construiasca solutii inovatoare pentru imbunatatirea incluziunii sociale si pentru a favoriza dezvoltarea unor ecosisteme de inovare descentralizate in Europa. In acest an, tema competitiei este IoT (Internet of Things).

 

InnoApps Challenge este o initiativa comuna a Forumului European al Tinerilor Inovatorilor - EYIF si Huawei, cu scopul de a contribui la dezvoltarea unei societati mai incluzive social in Europa, prin promovarea competentelor informatice, cresterea e-participarii si promovarea antreprenoriatului pentru generatiile tinere din Europa de astazi.

 

Spre deosebire de alte competitii, InnoApps ofera pe termn lung indrumare si suport in comercializare pentru echipa castigatoare, pentru a crea o cale fezabila si concreta pentru echipa de dezvoltatori de aplicatii castigatoare pentru a aduce pe piata creativitatea lor.

 

Pentru a aplica, nu trebuie sa fii un dezvoltator!

 

Daca ai o idee stralucita, un concept de produs, vrei sa contruiesti o aplicatie sau deja ai o aplicatie beta cu tema SmartCities, aplica la Competitia InnoApps 2016!

 

Tineti cont de faptul ca:

-  Abilitatile tehnice nu sunt necesare!

- Starea de dezvoltare a aplicatiei (idea, conceptul de produs, aplicatia beta), nu este punctul decisiv pentru selectie

 

Aplicantii se vor inscrie la competitie printr-un simplu formular online sau o prezentare video. EYIF impreuna cu Huawei si un juriu dedicat vor alege o lista scurta de candidati acceptati care vor fi invitati la Bruxelles pentru un hackathon de doua zile.

 

Aceasta editie InnoApps va cuprinde doua premii: 20.000 euro pentru castigator si 15.000 pentru ceilalti finalisti.

 

Inscrieri pana pe 25 octombrie 2016 prelungite pana la 1 noiembrie 2016!

 

Mai multe detalii si formularul de inscriere AICI

 

Building a startup requires a special kind of thinking. Instead of feeling like a carefully planned business, it feels more like a roller coster. In this competition I learned a lot from established people in the industry that took my ideas and helped me refine them into a valuable product. Come prepared to learn, keep an open mind!” Andrei Diaconu, castigator InnoApps cu aplicatia AudioCity