Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Vino alaturi de TRIPDor si promoveaza ofertele tale autentice de iarna! 19-08-2015

 

 

 

 


Pentru TRIPDor, lunile septembrie si octombrie sunt o perioada de promovare intensa, la nivel national. Campania de promovare online si offline va fi realizata impreuna cu una dintre cele mai cunoscute agentii de publicitate din Romania, GMP Advertising. 

Vom promova pachete turistice de iarna, realizate impreuna cu partenerii nostri - momente speciale in locuri cu suflet si traditie. TRIPDor isi propune ca fiecare destinatie sa devina un loc de care calatorului ii va fi dor si despre care va povesti prietenilor si familiei. 

Devino parte a acestei campanii si incheie un contract de colaborare cu noi, iar ofertele tale vor fi promovate pe site-ul tripdor.ro si pe portalul de rezervari online cazarelapensiune.ro

Pentru a deveni partener TRIPDor, te invitam sa consulti Contractul de colaborare, disponibil aici, si sa ne trimiti pe adresa de email contract@tripdor.ro, pana vineri, 21 august, urmatoarele:

• contractul de colaborare, semnat si scanat
• descrierea locatiei si a pachetelor turistice pe care doresti sa le promovezi, in format Word, insotite de oferta de pret si fotografii atractive.


Iti multumim! 


Cu drag,
Echipa TRIPDor

Website: www.tripdor.ro
e-mail: contact@tripdor.ro
telefon: 0786 494 888 | 0785 277 309


 

SC Tripdor Travel SRL este o structura de economie sociala infiintata de FNTM, in cadrul proiectului SUCCES  – Sustinem cresterea competitivitatii economiei sociale, cofinatat din Fondul Social European, prin POSDRU 2007-2013, ‘Investeste in oameni!’.