Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

În 2018, conferințele Repatriot demarează la Focșani cu un eveniment dedicat Zilei Unirii 16-01-2018

FNTM este partener al evenimentului 

Vrancea 2

Prima conferință Repatriot a anului 2018 va avea loc pe 24 ianuarie, ora 11:00, la Focșani. Conferința va fi dedicată Zilei Unirii și se va desfășura sub denumirea "Vrancea Inima României - Unirea românilor în jurul principiilor și inițiativei antreprenoriale".

Fundatia Romanian Business Leaders - prin programele #RePatriot și Vreau sa fiu Antreprenor omagiază această importantă zi și dorește să transmită un mesaj concret de implicare, prin exemplul personal, pentru a construi o Românie mai bună pentru noi și copiii noștri. 

Participanții vor avea ocazia să cunoască mai multe despre domeniul antreprenorial și să se dezvolte personal ascultând povești de succes și interacționând cu acei antreprenori pe care i-am ales special pentru voi. Înscrie-te la conferință completând formularul de AICI. 

 

Concurs pentru elevii și studenții români de pretutindeni 

În cadrul conferinței, "ne dorim un moment consistent de intervenție din partea elevilor și lansăm un Concurs de eseuri și prezentări - Unirea de care avem nevoie acum", scrie repatriot.ro, site-ul inițiativei. Sunt apreciate în mod deosebit contribuții pe teme precum De ce iubim România, Diaspora, Antreprenoriatul, Educația, Basarabia, Buna Guvernare și faptul că principiile sănătoase sunt baza unității și a unei construcții solide.

Juriul va selecta trei dintre cele mai bune lucrări care vor fi prezentate la conferință, iar calitatea prezentării va fi un criteriu pentru desemnarea câștigătorului premiului principal. 
 

Primii clasați vor primi premii speciale precum: un intership la una dintre cele mai mari firme de publicitate din România - GMP Group oferit de Felix Tătaru, un sejur la Green Village, Sf Gheorghe, oferit Dragoș Anastasiu, de 4 nopti pentru 2 persoane în perioada  01-05.04.2018 / 10 - 26.04.2018  / 06 - 24.05.2018, cu mic dejun şi transfer din Murighiol dus-întors incluse și multe alte premii speciale.
 

Toți participanții vor primi cărți de antreprenoriat și dezvoltare personalăun pachet gratuit e-learning de educație antreprenorială al Fundației Naționale a Tinerilor Manageri și premii speciale pentru primii clasați. 
 

Pentru participarea la Concurs sunt invitați elevi și studenți români de pretutindeni cu condiția ca lucrările să fie transmise până pe data de 22 Ianuarie, la ora 10.00, la adresa office@repatriot.ro.

 

Evenimentul va avea loc la Colegiul Național „Unirea” Focșani, unde se vor reuni membri ai Romanian Business Leaders - RBL, antreprenori și personalități din alte domenii, elevi, parteneri și invitați care susțin proiectul RePatriot.

Până acum și-au confirmat prezența: Felix Pătrășcanu - Co-fondator FAN Courier, Felix Tătaru - Fondator GMP Group, Lucian Neacșu - Senator Wine, Mirabela Miron - Inițiator RestartHome, Gabriel Aftenie -Fondator Babylon Consult și Marius Bostan - Co-Fondator FNTM și inițiatorul proiectului RePatriot.
 

Pentru participare se recomandă completarea formularului de mai jos până pe 22 ianuarie 2018.

Înscrie-te gratuit aici: http://repatriot.ro/conferinta-focsani/