Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

100 de antreprenori din tara si 100 din Diaspora se intalnesc la Business Summit - Impreuna pentru Romania 19-07-2016

Business Summit - Împreună pentru România va avea loc între 5 și 6 octombrie, la București și va fi urmat de două zile de discuții în unul dintre cele mai pitorești locuri pe care România le are, Delta Dunării.

Re>patriot organizează acest eveniment de elită dedicat fructificării oportunităților de afaceri din România.

Business Summit – Împreună pentru România este un eveniment organizat de Re>Patriot cu susținerea Administrației Prezidențiale, a MAE – DPRRP și a Invest România.
 

100 de antreprenori de top din Diaspora se vor întâlni la mese de discuție cu 100 de antreprenori de top din România, creând astfel nucleul relansării economiei și mediului de afaceri românesc.
 

România oferă în prezent oportunități atractive de investiție. Repatriot, un proiect de repatriere prin antreprenoriat susținut de peste 30 de oameni de afaceri din România, își propune să împărtășească aceste oportunități antreprenorilor din Diaspora. Acesta este motivul pentru care se organizează Business Summit - Împreună pentru România.

Pentru a participa, trimite o scrisoare de intenție la adresa office@repatriot.ro, cu detalii despre afacerea ta și de ce crezi că ar fi bine să participi la summit.

Poți afla concret cum poți investi în țara ta la singurul Summit dedicat colaborării dintre mediul de afaceri românesc din România cu cel din Diaspora.
 

Repatriot crede cu tărie că România are nevoie de expertiză, cultură civică și de experiența Diasporei române, și că împreună cu aceasta se pot pune bazele schimbării, de care România are atât de mare nevoie. Diaspora are potențialul de a deveni una dintre ancorele pentru accelerarea dezvoltării economice a țării noastre, putând astfel contribui fundamental la crearea unei Românii puternice și unite.


Participă la Business Summit - Împreună pentru România și vino să:

• afli oportunitățile din România

• întâlnești oameni de afaceri de top din lumea întreagă

 afli informații în mod direct și nealterat de la alți oameni de afaceri din același sector cu tine

• lansezi parteneriate strategice

 te reconectezi cu țara

 petreci timp de calitate împreună cu alți oameni afaceri

 găsim împreună raspunsuri și soluții la întrebările tale

• întalnești înalți oficiali ai statului

• vizitezi Delta Dunării 

România redevine a ta!
 

Loc: București, România

Data: 5- 6 octombrie 2016

Sejur: 7-9 Delta Dunarii (pentru doritori)

 

România oferă în prezent oportunități atractive de investiție. Repatriot, un proiect de repatriere prin antreprenoriat susținut de peste 30 de oameni de afaceri din România, își propune să împărtășească aceste oportunități antreprenorilor din Diaspora. Motiv pentru care se organizează Business Summit - Împreună pentru România, în perioada 5-9 octombrie.

 

Mesajul lui Marius Bostan, inițiatorul proiectului Repatriot, Membru fondator și fost Președinte al Fundației Naționale a Tinerilor Manageri - FNTM:

 

  Mesajul lui Felix Tătaru, președinte GMP Group:

 

 

Urmărește repatriot.ro pentru detalii!