Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Achizitioneaza Pachetul educational si Agenda Managerului in turism! 26-03-2015

 


POTI SA ACHIZITIONEZI PACHETUL ACUM!

 
 
Pentru a rezerva Pachetul educational complex pentru dezvoltarea afacerii turistice trimite un e-mail la info@fntm.rocu solicitarea ta si cu datele de contact: nume, prenume, telefon, adresa si, dupa caz, datele firmei, pentru emiterea facturii.

 
Pachetul educational, pe suport DVD, contine:
• Acces la educatie turistica prin Programul e-Learning Întreprinzator în turism: 5 cursuri de management si cultura antreprenoriala
• 20 Povesti de succes: 6 filme despre afaceri de succes din turismul romanesc si 14 Filme inspirationale cu antreprenori si manageri de succes
• Perspective în turism: Rezultatele cercetarii de piata FNTM dedicate sectorului turistic de pensiune
• 4 Cursuri profesionale video pentru personalul HORECA: bucatar, ospatar, receptioner si camerista. 
 
 

 
 
Pentru a rezerva Pachetul educational trimite un e-mail la info@fntm.rocu solicitarea ta si cu datele de contact: nume, prenume, telefon, adresa si, dupa caz, datele firmei, pentru emiterea facturii.
 
In cadrul Conferintei Romania Vacantelor - Cazare la pensiune s-au vandut 28 de Pachete educationale complexe pentru dezvoltarea afacerii turistice, cu Agenda Managerului in turism. De asemenea, au existat si 20 de cumparatori in mediul online care au achizitionat Pachetul educational, pe suport DVD.