Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Am inchis perioada de depunere a planurilor de afaceri in cadrul proiectului MICESA! 21-12-2018

 

 

Marți, 18 decembrie, s-a încheiat perioada de depunere a dosarelor pentru concursul de planuri de afaceri, organizat de către Fundația Națională a Tinerilor Manageri – FNTM, DAD Expertise SRL și Fundația PAEM Alba, în cadrul proiectului MICESA - „Măsuri Integrate de Combatere a Excluziunii Sociale în comunitățile marginalizate din Municipiul Alba Iulia“.

 

În urma centralizării documentelor trimise de beneficiari către FNTM și experții partenerilor DAD Expertise SRL și Fundația PAEM Alba, mai jos regăsiți lista cu cei 19 beneficiari înscriși în concursul de planuri de afaceri MICESA.


ERATĂ: Dintr-o eroare materială, în articol nu a fost menționat planul de afacere depus în Concurs de candidatul Todea Romulus Gheorghe, prin urmare numărul total de candidaturi din concurs se modifică din 19 în 20 de planuri de afaceri. 
 

- Barsony Eugen

- Barsony Lidia Rahela

- Berchi Cosmina Irina

- Berseney Csaba

- Bucur Ionuț Cosmin

- Cioban Ovidiu Sabin

- Drăgoi Mihaela Andreea

- Dragomir Camelia

- Florea Nicolae

- Gheza Ciprian Sebastian

- Ilea Nicolae

- Jalbă Ioan Sebastian

- Mihăescu Maria

- Molodeț Cosmin

- Necreală Rodica

- Negrescu Ana-Maria

- Puiu Elena

- Ștef Daniel Eugen

- Tomuș Ioana Ramona

- Todea Romulus Gheorghe

 

 

Începând cu sfârșitul lunii decembrie 2018, juriul proiectului MICESA, format din experți ai Fundației Naționale a Tinerilor Manageri – FNTM, va evalua dosarele de aplicare și va selecta câștigătorii concursului, până la sfârșitul lunii ianuarie 2019.

 

Interviurile cu fiecare candidat vor avea loc la Alba Iulia, după 10 ianuarie 2019. Data exactă va fi stabilită și comunicată ulterior candidaților, în luna ianuarie 2019.

 

În urma evaluării și interviului, vor fi selectate prin proiectul MICESA spre finanțare un număr total de 15 planuri de afaceri, câte 5 pentru fiecare dintre cei 3 parteneri. Valoarea grantului/ ajutorului de minimis este de maximum 25.000,00 Euro (suma va fi acordată în lei, calculați la cursul inforeuro aferent lunii aprilie 2016, respectiv 1 Euro = 4,4623 RON), respectiv suma de maxim 111.557,50 lei fiecare.

 

Proiectul „Măsuri Integrate de Combatere a Excluziunii Sociale în comunitățile marginalizate din Municipiul Alba Iulia – MICESA“, cu o durată de 36 de luni, este derulat de Primăria Municipiului Alba Iulia, în parteneriat cu: DAD EXPERTISE S.R.L, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței  de Muncă Alba, Colegiul Tehnic „Dorin Pavel“ Alba Iulia, Fundația Națională a Tinerilor Manageri - FNTM, FUNDAȚIA PAEM ALBA, Filiala de Cruce Roșie a Județului Alba.

Activităţile proiectului se derulează în Alba Iulia și vizează trei comunităţi marginalizate (non-romă): „Chicago“ (2 blocuri de pe strada Gladiolelor, cu 130 de apartamente), Goldiş (trei blocuri de pe strada V. Goldiş, nr.12, 14 și 16,  cu 201 apartamente locuite) și „Pâclişa” (910 persoane potrivit actelor colectate de experții proiectului, în faza de cercetare).

Proiectul „Măsuri Integrate de Combatere a Excluziunii Sociale în comunitățile marginalizate din Municipiul Alba Iulia - MICESA“ este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capitalul Uman (POCU) 2014-2020.