Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Business Standard va invita sa deveniti colaboratori ai brandului Antreprenor 03-06-2009

Business Standard, primul ziar dedicat unei comunitati de afaceri cu atitudine europeana, isi invita cititorii sa devina creatori si colaboratori ai brandului Antreprenor (www.antreprenor.net) si le ofera ocazia de a crea propriul produs si de a-si face cunoscute ideile, solutiile si studiile de caz.
 

Puteti trimite povestea dumneavoastra de business si sa povestiti ce impact are criza financiara asupra afacerii dumneavoastre. Care este cea mai importanta decizie pe care ati luat-o in aceasta perioada? Ce efecte a avut aceasta? Care dintre deciziile luate a avut cel mai mare impact pozitiv in business-ul dvs. si va asigura supravietuirea?
 

Povestile cele mai interesante vor fi publicate atat in print intr-o pagina speciala, cat si in online. Experienta dumneavoastra va fi inclusa intr-un grupaj cu tema “cele mai bune practici intr-o perioada de criza”, care va fi publicat de Antreprenor si va servi ca exemplu altor antreprenori sau persoane care doresc sa intre in antreprenoriat.
 

De asemenea, Business Standard sprijina antreprenorii implicati in proiectul “Rural-Manager”, cat si  abonatii newsletterului Fundatiei Nationale a Tinerilor Manageri – FNTM, prin crearea pachetul special de abonare „Antreprenor” care include un abonament cu discount la cotidianul Business Standard si extra bonusuri pentru toti abonatii.

 

 Veti mai putea beneficia de:


•  anuarul “Economia in 2009”
•  un abonament gratuit pe 3 luni la revista de business Money Express
• 15 % reducere la evenimentele organizate de Divizia de Business Realitatea Catavencu in 2009
•  “Ghidul de Criza pentru firmele romanesti”
• Toate suplimentele speciale editate de Business Standard în perioada de valabilitate a abonamentului
•   Discount substantial fata de pretul de coperta

 

www.antreprenor.net

www.standard.ro/antreprenor

 

Oferta Business Standard detaliata poate fi descarcata mai jos.