Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Business Target Club - editia a 12-a 31-07-2012

30 de antreprenori si manageri s-au reunit la a 12-a editie a JCI FNTM  Business Target Club, eveniment care a avut loc marti 10 iulie 2012, la noul Club de Afaceri FNTM din Strada Dumbrava Rosie nr.2.

 

Intr-o atmosfera destinsa, participantii au discutat impreuna cu speakerii invitati pe tema atragerii unui fond Private Equity sau a unui Venture Capitalist intr-o afacere antreprenoriala, precum si despre modalitatea in care Bursa de Valori Bucuresti poate veni in sprijinul dezvoltarii afacerilor mici si medii. 


Speakerii din panel invitati la aceasta editie au fost: Matei Paun - BAC Romania-Investment Banking, Tony Romani - Investment Banker la New York, Londra si Bucuresti, Marius Pascu - Pluriva (Software), care a realizat un exit recent catre Cegedim, Adrian Lupsan - VicePresedinte BVB. Ei au impartasit din experienta lor in atragerea de finantare pentru companii, cum se stabileste valoarea si pretul tranzactiei, cat de
folositori sunt consultantii / investment bankerii fata de lucrul doar cu avocati, nivelul discutiilor fiind apreciat deopotriva de partipanti si de invitati.


Microfonul a fost foarte "mobil" intre masa speakerilor si sala, in audienta fiind si alti colegi din comunitatile FNTM si JCI care au reusit Exituri din afaceri de succes - clasice sau proiecte imobiliare - inainte sau dupa 2008, o injectie de capital de la un Business Angel local (Bittnet Systems - castigator recent la VentureConnect) s.a. A existat un interes deosebit si pentru finantarile specifice si garantiile bancii EximBank Romania. Dezbaterea a curs treptat spre concluzia naturala - exprimata in diverse modalitati - ca "Nu exista criza si nici lipsa de bani pentru afacerile bune", pretul tranzactiei fiind stabilit natural, de cerere si oferta.
Timpul alocat discutiilor, de o ora si jumatate, s-a dovedit prea scurt pentru interesul aratat, iar networkingul - "slow networking" - a continuat pana dupa miezul noptii (de la 6.30 PM - aproape 6 ore in total). Masa
asigurata de Privileg  - "furnizorul Casei Regale" - a fost la inaltime.


Urmatoarele evenimente Business Target Club vor fi, de asemenea, construite pe teme de interes si de actualitate pentru antreprenori, manageri si investitori.
 

Echipa de organizare: Radu Limpede, Marius Bostan, Alin Angheluta, Cristian
Tudorescu, Ramona Paun, Laura Popa
 
Business Target Club e clubul de afaceri initiat in 2007 de Junior Chamber International Romania / JCI Bucuresti si Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri - FNTM.


Avantajele de a deveni membru al Business Target Club sunt:
o    NETWORKINGUL cu oameni de calitate - antreprenori si manageri, selectati numai pe baza de recomandare din partea membrilor existenti.
o  Tema propusa in fiecare editie aduce in prim plan TENDINTE actuale prezentate de oameni aflati in avangarda domeniului lor pe piata locala, la
curent cu noutatile mondiale.
o   DESTINDERE  in compania unor prieteni si unor oameni care impartasesc aceleasi valori.