Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Business Target Club – editia a-IX-a 25-02-2010

Cea de-a 9-a editie a Business Target Club, "Cash-flow-ul – instrument esential pentru controlul si consolidarea afacerii" va avea loc pe data de 11 martie 2010 si isi propune sa va ajute sa gestionati eficient cash-flow-ul cu ajutorul lui Andei Racsa, antreprenor si manager general al ABC Training Consulting. Pentru detalii vizitati website-ul evenimentului: www.btc.jci.ro.

 

 

La editia din martie veti primi informatii punctuale despre ce trebuie sa faceti si in 2010 pentru a administra eficient cash-flow-ul in vederea asigurarii continuitatii si profitabilitatii afacerii. Astfel, veti afla:

- cum sa elaborati, controlati si echilibrati balanta de incasari si plati
- cum sa stabiliti impactul financiar al tranzactiilor de vanzare sau cumparare derulate
- cum sa actualizati planul de actiune al firmei in functie de resursele financiare ale firmei
- cum sa finantati afacerea pe termen scurt, mediu si lung
- veti primi idei, sfaturi si solutii pentru afaceri in restrangere sau in dezvoltare.

Asa cum v-am obisnuit, BTC este un eveniment interactiv, participantii putand adresa intrebari si comentarii pe intreaga sa durata.

Anda Racsa este unul dintre consultantii profesionisti din Romania in materie de cash-flow, avand o experienta de peste 15 ani in domeniul planificarii si organizarii afacerilor, optimizarea costurilor si cash-flow-ului. De-a lungul activitatii de consultant, Anda a avut drept clienti unele dintre cele mai mari companii nationale si nu numai: BCR, Allianz Tiriac Asigurari, Romania Hipermarche (Cora), Heidi Chocolats, Murfatlar si multe altele.

Ediţtia cu numarul 9 a intalnirilor BTC va avea loc joi, 11 martie 2010, la Hotelul Residence Cerisiers (Str. Alexandru Constantinescu 33), incepand cu ora 19.00.

 

Sursa: www.btc.jci.ro