Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Coaching online pentru 13 comunitati din Republica Moldova 26-11-2015

 

Fundatie Nationala a Tinerilor Manageri deruleaza, in Republica Moldova, proiectul “Sustinerea comunitatilor pentru Dezvoltarea Economica Locala prin initiative de formare continua, planificare strategica si dezvoltarea mediului de afaceri local”, prin Programul Natiunilor Unite pentru Dezvoltare - PNUD Moldova/ PCDLI. Partenerii proiectului sunt IHS Romania, Civicus Management & Development Company si FNTM.

In lunile noiembrie - decembrie 2015, expertii FNTM Alexander Seidl si Johann Henger, au realizat intalniri de coaching in sprijinul dezvoltarii economice locale si ofera suport pentru initierea de consilii de dezvoltare locala, asociatii de afaceri, in cele 13 comunitati din Republica Moldova.

 

FNTM a creat si grupuri de coaching online pentru comunitatile vizate, cu scopul de a anima dezvoltarea economica locala, prin crearea posibilitatilor de schimb de bune practici. Persoanele interesate pot adera la grupul general 'Republica Moldova - Coaching Comunitati'.

 

FNTM recomandă persoanelor din Republica Moldova, care doresc să susțină dezvoltarea economică locală, să se înscrie în grupurile de Facebook dedicate:

 

1.      Republica Moldova - Coaching Comunități

 

2.      Larga - Club de Afaceri

 

3.      Chișcăreni - Club de Afaceri

 

4.      Ciorești - Club de Afaceri

 

5.      Ciuciuleni - Club de Afaceri

 

6.      Corlățeni - Club de Afaceri

 

7.      Gura Galbenei - Club de Afaceri

 

8.      Ivancea - Club de Afaceri

 

9.      Lipcani - Club de Afaceri

 

10.  Mingir - Club de Afaceri

 

11.  Pelinia - Club de Afaceri

 

12.  Ruseștii Noi - Club de Afaceri

 

13.  Răzeni - Club de Afaceri

 

14.  Pepeni - Club de Afaceri

 

 

Această acțiune se înscrie în activitatea Fundației Naționale a Tinerilor Manageri de Coaching pentru dezvoltarea economică locală a 13 localități din Republica Moldova, realizată prin proiectul “Susținerea comunităților pentru Dezvoltarea Economică Locală prin inițiative de formare continuă, planificare strategică și dezvoltarea mediului de afaceri local”, derulat și cofinanțat prin Programul JILDP/PNUD, în care Fundația Națională a Tinerilor Manageri - FNTM este partener.