Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Conferinta RURAL-Antreprenor: finalizarea unei etape, noi perspective 27-04-2012

Succesul depinde de noroc, determinare, focus si curaj. In afaceri, dincolo de toate acestea, succesul este intotdeauna construit pe o fundatie solida de cunostinte de management si antreprenoriat.

 

Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri a creat, pentru sute de intreprinzatori din mediul rural, posibilitatea de a consolida aceasta fundatie in programul RURAL-Antreprenor, program care se incheie in luna aprilie 2012.

 

Pe parcursul a doi ani, antreprenorii inscrisi in program au beneficiat de educatie prin intermediul unei platforme moderne de e-learning, au primit consultanta personalizata si au putut cunoaste alti antreprenori. Unii dintre ei au capatat, astfel, curajul de a porni o afacere, in timp ce altii s-au dezvoltat si au prosperat.

 

Pe 19 mai, in Bucuresti, la Hotel Rin Grand Hotel - sala Bucuresti, incepand cu ora 8.00, 300 dintre beneficiarii programului vor veni impreuna intr-un eveniment special, pentru a-si impartasi rezultatele, pentru a descoperi noi oportunitati si pentru a-si celebra succesul. Impreuna cu partenerii din proiect, profesorii si consultantii, participantii in proiectul RURAL-Antreprenor vor avea oportunitatea sa inteleaga cele mai bune practici si sa ii cunoasca pe cei care au obtinut rezultate remarcabile in cadrul proiectului.

 

Programul conferintei noastre il puteti descarca si de la adresa http://dl.transfer.ro/transfer_ro-14may-41102a873ae004b8.zip

 

FNTM, organizatie care sustine dezvoltarea culturii manageriale si antreprenoriale, va anunta, cu aceeasi ocazie, ce programe de instruire si consultanta vor fi in continuare disponibile pentru absolventii RURAL-Antreprenor.

 

Pentru detalii cu privire la Conferinta RURAL-Antreprenor si pentru inscrieri pana pe data de 4 mai 2012, va rugam sa contactati consultantii regionali RURAL-Antreprenor conform sectiunii Contact www.ruralantreprenor.ro sau sa ne scrieti la adresa rural@fntm.ro .