Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Daniela Voica, Director tehnic, ROMPAN 03-07-2017Despre misiunea economica din Bavaria, „Tehnologii moderne in industria de morarit, panificatie si patiserie“

Mi-a facut o deosebita placere sa particip la misiunea economica organizata de FNTM cu foarte mult profesionalism.
A fost o saptamana plina de continut, informatiile obtinute au fost deosebit de interesante.
Am reusit sa ne reintalnim cu reprezentanti ai firmelor bavareze pe care ii cunosteam  si sa putem astfel sa-i vizitam acasa la ei.
De asemenea mi-a facut o reala placere sa pot vizita unitati de panificatie, bavareze si sa constat ca desi ne-au fost prezentate ca firme artizanale, aratau mai mult ca fiind industriale.
Deosebit de placut am fost surprinsa de Acadaemia Bavareza cu care speram sa colaboram in continuare, deoarece si Rompan are un centru de formare profesioanala functional inca din 2007. Asadar putem sa schimbam si sa ne impartasim idei, tehnologii, lectori si nu numai.
Desi programul a fost unul foarte intens, mi-a facut placere sa particip la toate etapele programate, foarte bine desfasurate din punct de vedere organizatoric.
Sper sa putem sa colaboram si in continuare pe diferite proiecte. Nu ezitati sa ne contactati in calitate de patronat, reprezentativ pentru industria de morarit si panificatie din Romania.
Felicitari si Larisei (FNTM) pentru stoicism; este o persoana deosebita si plina de energie, care dupa aceasta deplasare o sa treaca sigur  in sectorul de panificatie!