Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

De la studentie direct la antreprenoriat 23-06-2014

Florentin Boda, absolvent al Academiei Tehnice Militare din București, profilul Topogeodezie și Automatizarea Sistemelor Topogeodezice, si Oana-Mariana Boda, studentă in cadrul Universității Tehnice de Construcții din București, au pus bazele societății General Survey Corporation SRL-D în anul 2012. Societate prestează servicii în domeniul cadastrului, topografiei și cartografiei.
 

Cei doi frați au investit 30.000 de euro pentru achiziționarea echipamentelor și tehnicii necesare pentru desfăsurarea activităților, dintre care 10.000 de euro au fost obținuti de la stat prin Programul pentru stimularea înfiinţării şi dezvoltării microîntreprinderilor de către întreprinzătorii tineri.
 

Programul a fost un real ajutor, ajungând un exemplu și pentru ceilalți tineri în cadrul articolului realizat de editorialiștii de la www.evz.ro , în care Florentin Boda a declarat: “M-am dus acolo foarte bine pregătit, m-am documentat înainte, m-am sfătuit mult cu contabila. Altfel, nu ai nicio șansă (de a obține banii n.r.). Dacă planul de afaceri este bine făcut ești admis. Am mers pe minim în ceea ce privește obiectivele, dar am prezentat planuri plauzibile”.
 

Datorită tehnologiei și conceptelor noi de care beneficiază, dar și a programelor de cercetare la care este conectată societatea prin intermediul celor mai valoroși angajați, tinerii au reușit rapid să câștige din cota de piață.
 

La început, principalele lucrări care au generat caștiguri societății au fost cele de cadastru, însă cea mai mare realizare a fost intrarea pe piața proiectelor de construcții civile și infrastructură. Cele mai importante proiecte la care firma a participat sunt: Construirea stației de bioremediere și depozit deșeuri nepericuloase, respectiv drum de acces (10 km) la stația de bioremediere din localitatea Independența, jud. Galați, drumul de acces la stația de bioremediere și depozit de deșeuri nepericuloase din localitatea I L Caragiale, jud. Dâmbovița – beneficiar OMV Petrom SA, Servicii de ecologizare a lacurilor Dâmbovnic și Suseni aparținând ARPECHIM Pitești, iar momentan facem parte din echipa care se ocupă de proiectul Reabilitare sit poluat istoric Iaz Batal de deșeuri 30 ha – Tg. Mureș (Azomureș).
 

Echipa este tânără, dar cu perspective mari, parte din membri fiind studenți în cadrul programelor de doctorat ale Universității Tehnice de Construcții București și Academiei Tehnice Militare. Funcție de complexitatea lucrărilor, sunt incluse în proiecte și persoane care au activat sau încă activează în mediul universitar.
 

Urmăriți-ne activitatea pe https://www.facebook.com/generalsurveycorporation

Contactați-ne la: T: +40 727 360 188

                                    F: +40 340 816 336

                                    E: office@generalsurveycorporation.ro

                                    W: http://generalsurveycorporation.ro/

 

„Noi iți cartografiem lumea