Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Emisiuni cu Pensiuni de succes din Romania 16-10-2013

 

 

 

Emisiunile Cazarelapensiune.ro, realizate de FNTM, ofera oportunitatea invatarii din experienta altor antreprenori, prin prezentarea unei serii de cinci filme motivationale, cu povesti de succes din turismul romanesc.
Emisiunile pe care le puteti urmari mai jos, incearca sa ofere cateva concluzii despre importanta educatiei manageriale si cu privire la cum se initiaza si cum se conduce o afacere de succes din turism.

Antreprenori-model din turism, descoperiti si pregatiti in cadrul programelor FNTM, devin exemple didactice la nivel national, exemple si solutii la intrebarea “care idei de afaceri ar putea avea succes în turismul de pensiune” sau “care sunt ingredientele unei afaceri de succes”.


Cele cinci filme includ de asemenea sfaturi si observatii de la profesorii si specialistii care au participat la dezvoltarea Programului e-Learning Intreprinzator în turism.

Filmele au fost realizate de FNTM in cadrul proiectului national strategic Intreprinzatori in turism - Pensiuni in Romania si au fost difuzate la posturile de televiziune TVR1, TVR International, Money Channel si TravelMix.
Avand rezultate foarte bune in cadrul Programului e-Learning de instruire si consultanta Intreprinzatori in turism, toti antreprenorii a caror afacere de succes este prezentata in cadrul emisiunilor, au subliniat importanta educatiei manageriale in conducerea unei afaceri.

 

 

 

 

 

(Dati click pe Playlist/Lista de redare pentru a putea selecta diferite emisiuni.)

Puteti citi mai multe despre emisiuni accesand acest articol