Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Europe Code Week 2018: Finantari de peste 250.000 Euro pentru evenimente IT in peste 20 de tari 05-07-2018

După o primă ediție de succes în 2017, Meet and Code revine pentru o a doua ediție. Pentru a pregăti copiii și tinerii pentru lumea digitală, Meet and Code finanțează evenimente de programare și de tehnologie organizate în timpul Europe Code Week (6 – 21 octombrie 2018). Pentru propuneri de evenimente precum ateliere de programare, cursuri de robotică sau evenimente despre subiecte inovative (Inteligență Artificială, Industria 4.0 etc.) sau alte forme, organizațiile non-profit pot primi până la 300 € pentru a fi implementate în timpul Europe Code Week.
 
30 de evenimente de programare vor fi finanțate în România prin inițiativa Meet and Code pentru ONG-uri, coordonată în România de Asociația Techsoup.
Organizațiile neguvernamentale pot propune pentru finanțare evenimente de tehnologie și programare pe platforma meet-and-code.org până pe 15 septembrie 2018. Aplicanții sunt încurajați să trimită propuneri de evenimente în prima parte a perioadei de înscriere (recomandat fiind până pe 15 iulie) pentru a avea timp suficient pentru evaluarea, planificarea și organizarea evenimentelor.
 
Fiecare propunere selectată pentru finanțare va primi o sumă de până la 300 euro pentru a fi implementată. 
 
Inițiativa Meet and Code sprijină evenimente de tehnologie și programare în 22 de țări europene.
 
Aplică pentru finanțare