Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Evenimente 2017 11-07-2017

FNTM partener la București Business Days 2017, 14 - 15 decembrie, București 

Ediția 30 București Business Days 2017, de pe 14 -15 decembrie, a reunit pe durata celor 2 zile peste 100 de speakeri de top din România și din alte țări care au conferențiat și interacționat cu cei peste 1.000 de participanți așteptați în:

- 2 conferințe

- 7 sesiuni plenare

- 7 sesiuni speciale dedicate antreprenoriatului

- 21 workshopuri cu teme de vânzări, marketing, leadership, HR, management

- 7 masterclass-uri centrate pe business development
 

În cadrul evenimentului a vorbit și Marius Bostan, co-fondator al Fundației Naționale a Tinerilor Manageri și inițiatorul proiectului Repatriot. 

Mai multe detalii aiciFNTM partener în cadrul proiectului MICESA: Sprijin pentru comunități marginalizate din Alba Iulia 

Municipiul Alba Iulia face cunoscută implementarea unui proiect complex, MICESA, ce vine în sprijinul comunităților marginalizate din oraș.
Proiectul integrat este derulat de Municipiul Alba Iulia printr-un parteneriat solid cu șase organizații, printre care și Fundația Națională a Tinerilor Manageri - FNTM. 

 

În inițiativa MICESA, FNTM promovează educația și inițiativele antreprenoriale. FNTM organizează în primăvara 2018 o conferință de motivare a persoanelor interesate de începerea unui proces de educație antreprenorială și de demararea unei afaceri, oferă consultanță personalizată și acces la programe de formare ANC în Competenţe antreprenoriale, dar și la Programe e-Learning de management și antreprenoriat, pentru peste 40 de persoane participante în proiect.
 

Ulterior, FNTM va oferi subvenții pentru 5 dintre cele 15 planuri de afacere selectate prin concurs la nivelul proiectului și va monitoriza demararea și buna derulare a acestor start-up-uri. În componenta de antreprenoriat, alături de FNTM, sunt implicați și partenerii PAEM și DAD Expertise, care oferă consiliere antreprenorială și subvenții pentru demararea a 10 din cele 15 afaceri selectate la nivelul proiectului.
 

Mai multe detalii despre actiunile proiectului aici

 

FNTM partener la Access MBA: Întâlniri One-to-One cu școli de afaceri de top din lume
 

Access MBA a organizat pe 4 decembrie un eveniment One-to-One MBA care a oferit participanților oportunitatea de a afla mai multe despre cele mai recunoscute diplome de afaceri din lume - MBA și MBA în management- și să vorbească direct cu directorii comisiilor de admitere din cadrul celor mai importante școli de afaceri internaționale.
 

Mai multe detalii aici. 
FNTM partener în cadrul Forumulului ”Youth entrepreneurship in a Modern Society”, 21-22 noiembrie, Chișinău 
 

In perioada  21 - 22 noiembrie 2017 a avut loc Forumul ”Youth entrepreneurship in a Modern Society”, la Chisinau. Evenimentul a fost organizat de catre Asociatia Nationala a Tinerilor Manageri din Moldova - ANTiM, in cadrul programului Erasmus+, gestionat de Comisia Europeana. 

Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri - FNTM a fost partener in cadrul Forumului din partea Romaniei și a participat la eveniment cu o delegatie formata din 10 antreprenori autohtoni.
 

Forumul a reprezintat o oportunitate pentru peste 130 de antreprenori, oameni de afaceri, experti in inovare si practicieni din Republica Moldova, Romania, Ucraina, Italia, Georgia si Armenia de a se intalni si discuta oportunitati de business, de a identifica si stabili noi parteneriate pentru extinderea afacerilor.
 

Mai multe detalii și sesiunile video de la Forum le regăsiți aici. 
FNTM continuă inițiativele în Republica Moldova

Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri - FNTM continua initiativele sale in Republica Moldova in sprijinul dezvoltarii economice locale. 


In actiunile sale in Republica Moldova, FNTM foloseste experienta acumulata in proiectele strategice Rural-Antreprenor, Rural-Manager si Intreprinzatori in turism - Pensiuni in Romania, prin care peste 7000 de antreprenori, manageri si viitori intreprinzatori au beneficiat de educatie antreprenoriala, consultanta personalizata in dezvoltarea afacerilor rurale si din domeniul turismului, conferinte motivationale, schimburi de experienta, acces la bune practici nationale si internationale,  instrumente online si offline de promovare a afacerilor, studii si cercetari de piata FNTM si acces la literatura de specialitate.
 

Mai multe detalii despre initiativele FNTM in Republica Moldova, derulate in ultimii 7 ani, regăsiți aici
FNTM partener la evenimentul Digital Romania International Forum II -- "Startups in 4.0 Industries" 


Pe 31 octombrie si 1 noiembrie a avut loc Digital Romania International Forum II -- "Startups in 4.0 Industries", eveniment ce a reunit lideri din industrie, antreprenori și investitori, decidenți europeni, autorități și reprezentanți ai mediul academic, cu scopul de a găsi soluții prin care România să contribuie și să beneficieze, la nivel european, de transformarea digitală a industriei, economiei și societății.

În deschiderea evenimentului au luat cuvântul Dacian Cioloș, fost Prim-Ministru al României. De asemenea, Marius Bostan, co-fondator al Fundației Naționale a Tinerilor Manageri - FNTM, fost Ministru al Comunicațiilor, a vorbit în cadrul panelului Smart Cities. 
 

Mai multe detalii aici


 

Întâlniri de business și viitoare parteneriate între Primării și companii, prin Different City-Smart City. Dezbatere Națională 2017-2020 
 

Tot mai multe primării din România devin preocupate de găsirea unor soluții de genul “smart city” pentru a-și îmbunătăți administrarea și pentru a putea să aducă orașele la standarde europene.

La cea de-a doua ediție a evenimentului ”Different City - Smart City. Dezbatere Națională 2017-2020”, desfășurat la București, pe 24-25 octombrie, au participat 21 de localități, alături de companii, ONG-uri, mediul academic și alte instituții publice.

La eveniment a participat și Marius Bostan, strategic advisor Fundația Națională a Tinerilor Manageri (FNTM) și fost ministru al Comunicațiilor și Societății Informaționale.


Mai multe detalii și înregistrarea video a evenimentului aici

 


FNTM partener la Conferința Excelență în Business - Oportunități economice în Republica Moldova, 13 octombrie

Camera Bilaterala de Comert si Industrie Republica Moldova - Romania a organizat pe 13 octombrie 2017, la Athenee Palace Hilton Bucuresti, evenimentul "Excelenta in Business", care are ca scop promovarea oportunitatilor economice oferite de catre Republica Moldova.

Evenimentul „Excelentă in Business" din orasul Bucuresti este primul dintr-o serie de evenimente ce au ca scop promovarea oportunitatilor economice oferite de Republica Moldova, oportunitati menite sa contribuie la crearea conditiilor favorabile pentru sustinerea potentialilor investitori ce doresc sa se dezvolte in stanga Prutului.
 

Mai multe detalii aici
 


FNTM partener media la Confeința Capital, Cum valorificăm la maxim producția agricolă și alimentară, 4 octombrie

Pe 4 octombrie, Revista Capital împreună cu Camera de Comerț și Industrie a României și Comitetul Național ICC România, au organizat o dezbatere publică, având ca temă principală obținerea celui mai bun randament al producției agricole și alimentare.

Dezbaterea i-a pus față în față pe cei mai importanți factori de decizie  din partea autorităților cu reprezentanții industriei agricole și alimentare, precum și cu reprezentanți ai ambasadelor din România.
 

Mai multe detalii aici. 
FNTM partener media la GPeC SUMMIT, 14 - 15 noiembrie, București 


GPeC SUMMIT - cel mai important eveniment de E-Commerce și Marketing Online din Europa Centrală și de Est - a avut loc pe 14-15 noiembrie, la București.  

Organizatorii au anunțat primii speakeri care vor urca pe scena GPeC SUMMIT, trei dintre aceștia fiind capul de afiș al celor mai importante conferințe internaționale de profil, iar în toamnă se vor afla în România: Neil Patel, Amy Harrison și Oli Gardner.
 

Mai multe detalii aici.Marius Bostan la conferința regionala „SMART CITY 2017-2020. NEVOI - SOLUȚII - METODE”, 20 septembrie, Călărași

O nouă Dezbatere „SMART CITY 2017-2020. NEVOI - SOLUȚII - METODE” a reunit pe 20 septembrie, la Călărași, aproximativ 120 de participanți. Evenimentul a pus față în față 27 de firme care dezvoltă și furnizează soluții și echipamente IT&C din categoria smart city cu reprezentanți ai autorităților publice centrale și locale din regiunea de sud a țarii. Dezbaterea a fost deschisă de Daniel Ștefan Drăgulin, Primarul municipiului Călărași și totodată gazda evenimentul.
 
La eveniment a participat ca speaker și Marius Bostan, co-fondator FNTM, fost Ministru al Comunicațiilor. 


Mai multe detalii aici.


Marius Bostan la Different City - Smart City, Dezbatere Națională 2017 - 2020, 24 și 25 octombrie, la București 


SMART CITY: Ambasada Olandei și consultanți internaționali în strategii smart city au fost prezenti la București, la a doua ediție a evenimentului Different City - Smart City, Dezbatere Națională 2017 - 2020.

Reprezentanții orașelor prezenți la eveniment au discutat despre nevoile de dezvoltare, despre soluțiile personalizate pe care le pot adopta pentru a investi în viitorul acestora și în bunăstarea cetățenilor lor, dar și despre barierele administrative. 

Evenimentul a fost organizat de Fundația Națională a Tinerilor Manageri, Different Angle Cluster - primul cluster din domeniul ICT din București, împreuna cu Agenția de PR Concord Communication.


Mai multe detalii aici. FNTM partener media la Școala de Vară GPeC, 23 - 28 august 

GPeC, cel mai mare eveniment de eCommerce din Europa Centrală și de Est, anunță organizarea celei de-a șaptea ediții a proiectului Școala de Vară GPeC.

În perioada 23 - 28 august 2017, 12 mentori vor susține 18 ore de cursuri intensive de comerț electronic și marketing online în fața a 50 de participanți. O parte dintre temele abordate în cadrul evenimentului sunt: optimizarea conversiilor, cursuri practice de usability, campanii AdWords și SEO, informații despre Marketing Online și Social Media, logistică sau Customer Experience.

Mai multe detalii aici.Mugurel Stan și FNTM oferă coaching pentru 6 persoane prin Programul “Executive and team coaching”

Începând cu luna iulie 2017, coach Mugurel Stan și Fundația Națională a Tinerilor Manageri - FNTM desfășoară Programul “Executive and team coaching”, prin care sunt oferite câte 5 ședințe de coaching, pentru 6 persoane.

Mugurel STAN este coach profesionist internațional absolvent al Coaches Training Institute din SUA (CTI) în programul de formare Co-active coaching.
 

Mai multe detalii aici.FNTM oferă 70% reducere la cursuri de afaceri pentru 100 de români din comunitatea Repatriot

Fundația Națională a Tinerilor Manageri (FNTM) oferă românilor plecați în străinătate, care vor să își deschidă o afacere în România, posibilitatea de a achiziționa cursurile noastre de antreprenoriat și management cu o reducere de 70% din preț. 

FNTM oferă această reducere de preț prin comunitatea Repatriot, primelor 100 de persoane din străinătate care se înscriu pentru studierea Programelor e-Learning „Antreprenor” - ce conține 6 module de curs și „Întreprinzător în turism” - cu 5 module de curs.


Mai multe detalii aici.
 Delegația română organizată de FNTM în Germania s-a încheiat cu succes!

Timp de 5 zile, în perioada 19-23 iunie 2017, FNTM a organizat misiunea economică „Tehnologii moderne în industria de morărit, panificație și patiserie“ împreună cu partenerul german, Herbertz Dairy Food Service, în Germania.

Cei 15 manageri și antreprenori din delegația română din industria de panificație și patiserie au întâlnit 18 companii și organizații bavareze pe perioada misiunii economice.

Misiunea s-a desfășurat în cadrul Programului „Bayern - Fit for Partnership”, susținut de Ministerul pentru Economie și Media, Energie și Tehnologie din landul Bavaria, prin Bayern International.
 

Mai multe detalii aici.
 


Marius Bostan, membru fondator FNTM, fost Ministru al Comunicațiilor, la Conferința Națională de Cibersecurity 

Pe 15 iunie 2017 a avut loc la București Conferința Națională de Cibersecurity - Ediția a III-a.

Marius Bostan, membrul fondator al Fundației Naționale a Tinerilor Manageri, fost Ministru al Comunicațiilor, a declarat în cadrul conferinței că problema securității cibernetice în România "este atât de mare că nu ar putea fi rezolvată decât cu ajutorul statului", precizând că "responsabilii de sisteme trebuie să fie siguri că se respectă toate regulile şi nivelurile de securitate. Cred că tot mediul privat ar trebui să scrie Guvernului. Scrisorile mediului de afaceri pot compensa lipsa de expertiză din sectorul public. Sectorul privat ar trebui să fie curajos, întrucât parteneriatul începe prin exprimarea dorinţei de a discuta".
 

Înregistrarea video și mai multe detalii aici.

 

FNTM partener media la Conferința Capital "Antreprenoriat românesc", 19 iunie 2017

Pe 19 iunie, la Hotel Domenii Plaza, Revista Capital a organizat Conferința “Antreprenoriat românesc”.

În cadrul dezbaterii, împreună cu reprezentanți ai mediului de afaceri dar și cu cei mai importanți factori de decizie din partea autorităților publice, s-au abordat urrmătoarele teme:

- Finanţarea de la bănci: variante şi condiţii de accesibilitate 

- Programele statului: ajutoare de stat şi programe naţionale

- Legislaţie fiscală: noul regim al al IMM-urilor

- Poveşti de succes cu antreprenori români


Mai multe detalii aici.

 

Energie pentru viitor - Conferința Capital despre independența energetică a României - toamnă 2017

Revista Capital organizează Conferința “Energie pentru viitor: cum arată strategia de securitate energetică și cât de departe ne aflăm de independență?” care se va desfășura în această toamnă.

Împreună cu cei mai importanți factori de decizie dar și cu reprezentanți ai mediului de business, se vor aborda teme precum legislație și reglementare, petrol și gaze naturale, energie electrică și eficiență energetică.
 

Mai multe detalii aici.

 

Marius Bostan și Valentin Miron la prima întâlnire din cadrul Dezbaterii Naționale Smart City 2017-2020. Orașele din România au început să folosească aplicații de tipul smart city

Dezbaterea Smart City 2017-2020. Nevoi. Soluții. Metode, care a avut loc pe data de 30 mai, la București, a creat oportunitatea comunicării între autoritățile publice, companii și consultanți în finanțare sau dezvoltarea strategiilor urbane moderne.
 

Marius Bostan, Coordonatorul al Dezbaterii Naționale Smart City 2017-2020. Nevoi. Soluții. Metode  și membru fondator al Fundației Naționale a Tinerilor Manageri - FNTM, fost Ministru al Comunicațiilor și pentru Societatea Informațională și inițiator al proiectului de la Alba Iulia, a declarat în deschiderea dezbaterii că “România este țară orientată către viitor și vom încerca să extindem în toată țara o mișcare de atragere a atenției asupra acestei oportunități, despre cum un oraș poate deveni mai inteligent, cum un oraș poate pune această forță tehnologică în slujba dezvoltării economiei, cetățenior, turiștilor și în general a unei vieți mai bune, pentru că sunt soluții care nu costă mult și aduc beneficii foarte mari.“

Despre metode de finanțare ale proiectelor smart city, ale autorităților publice a vorbit și Valentin Miron, Președinte FNTM, care a prezentat printre alte soluții și varianta companie de proiect pretabilă proiectelor generatoare de venit.
 

VIDEO și mai multe detalii aici.


Proiectul Antreprenorești a organizat prima sesiune de management turistic în Corbi - Cum să Antreprenorești în Turism. 

Prima sesiune de management turistic în Corbi - Cum să Antreprenorești în Turism a avut loc pe 27 mai 2017.

În cadrul sesiunii de la Corbi, Marius Bostan, antreprenor implicat în dezvoltarea tuturor inițiativelor FNTM în turism, a discutat cu comunitatea corbeancă și le-a prezentat cateva povești de succes.

„Autoaprecierea că știm este o barieră spre învățare. De fapt, oamenii nu învață pentru că ei cred că știu sau cred că dacă ei au încercat o chestie și nu merge, nu se poate face. La FNTM ne-am gândit ce să facem? Am făcut un program accesibil de la distanță. Cel mai simplu a fost să îi învățăm pe net. Aproximativ 3000 de oameni au accesat cursul Întreprinzător în turism, însă nu toți au demarat o inițiativă în domeniu.

Sesiunea de management turistic integrală și mai multe detalii aici
 

 

FNTM partener media la Conferința și Workshop-ul: Medicina stilului de viață și educația

În cadrul evenimentului Lifestyle Medicine & Education, organizat pe 16 mai 2017, la București, medici şi alţi specialiști au prezentat cum să ai grijă de sănătatea ta fizică și mentală, ce trebuie să faci ca să trăiești mai mult și cum să fii fericit.

În cadrul evenimentului Lifestyle Medicine & Education s-a discutat despre strategii de dezvoltare sănătoasă a societății și despre conștentizarea asupra adoptării, încă de la vârste fragede, a unui stil de a trăi o viața cât mai lungă.
 

Mai multe detalii aici.

 

Marius Bostan, membru fondator FNTM, a moderat Dezbaterea Națională Smart City 2017 - 2020. Nevoi - Soluții - Metode, 30 și 31 mai la București

Reprezentanţi ai oraşelor şi municipiilor din România, alături de furnizori de soluţii şi aplicaţii de tip smart au fost prezenți pe 30 și 31 mai la Bucureşti, la Dezbaterea Națională Smart City 2017 - 2020. Nevoi - Soluții - Metode.

In cadrul dezbaterii  au fost prezentate nevoile de dezvoltare ale orașelor, precum și soluțiile tehnologice personalizate oferite de companiile care au dezvoltat servicii și produse inovative, ce au fost implementate deja în orașe din țară și din străinătate.
Evenimentul s-a bucurat de participarea Primăriei Municipiului Alba-Iulia, fiind o continuare a conferinței de lansare a proiectului pilot Alba Iulia Smart City 2018. 


Mai multe detalii aici. 

 

Ana Stamatescu, membru FNTM, în topul Forbes România ”30 sub 30”

Cu ocazia nominalizării ei în cadrul topului Forbes România „30 sub 30” 2017, revista Forbes România a publicat un articol despre Ana Stamatescu, membru și coleg în echipa FNTM în perioada 2014 - 2016 în calitate de consultant de business, dar și ca voluntar pe proiecte de educație. De asemenea, ea a participat și la dezvoltarea magazinului online de educație Edusa.ro.

”Fără experiența FNTM - Edusa nu aș fi ajuns pe această listă. Vă mulțumesc!” Ana Stamatescu


Mai multe detalii aici.

 

A 19-a ediție Business Target Club: Afaceri românești de succes. Cum depășim granițele țării?

Pe 17 Mai a avut loc cea de-a 19-a ediție a JCI FNTM Business Target Club, la București.

Business Target Club este clubul de afaceri inițiat în 2007 de Junior Chamber International România / JCI București și Fundația Națională a Tinerilor Manageri - FNTM.


Mai multe detalii aici.
 


FNTM partener media la GPeC SUMMIT, cel mai important eveniment de E-Commerce din Europa Centrală și de Est

Pe 16, 17 și 18 mai, Bucureștiul a devenit capitala comerțului electronic pentru țările din Europa Centrală și de Est. În cele 3 zile s-a desfăsurat a 12-a ediție anuală a GPeC SUMMIT - cel mai important eveniment de E-Commerce din regiune - care a adus industriei o zi de Conferință premium, două zile de Workshop-uri aplicate, Expo și Networking cu elita pieței românești și internaționale.
 

Mai multe detalii aici.

 

Cristina Antal, cursant FNTM, și-a lansat un business de succes în Italia

Cristina Antal, o tânără româncă antreprenoare, ne-a povestit despre business-ul ei inovator din Italia, o agenție de turism, Ancient and Recent , care are ca scop inițial turul ghidat al Romei Antice prin intermediul realității virtuale, în exclusivitate pe piața turistică din Roma. 
 

În sprijinul demarării și susținerii acestei afaceri, Cristina Antal a studiat și a absolvit Programul FNTM Întreprinzător în turism în 2016, fiind printre românii din străinătate selectați în cadrul Programului Antreprenori români de pretutindeni, dedicat românilor din strainatate, derulat de Departamentul Politici pentru Relația cu Românii de Pretutindeni (MAE - DPRRP), în parteneriat cu Fundația Națională a Tinerilor Manageri - FNTM și Re>Patriot - proiect al Romanian Business Leaders - RBL.
 

Mai multe detalii aici.

 

FNTM a oferit oportunitatea de a participa gratuit la un program “Executive and team coaching” 

Prin Programul “Executive and team coaching”, Fundaţia Naţională a Tinerilor Manageri - FNTM și Mugurel Stan au oferit gratuit câte 5 ședințe de coaching, pentru 5 persoane.


Cine putea participa la Programul “Executive and team coaching”?

- Proprietari de afaceri sau manageri, care au participat la evenimente sau proiecte FNTM

- Membri ai comunității Repatriot, care vor să revină în țară ori s-au întors deja pentru a dezvolta o afacere. 

Mugurel STAN este coach profesionist international absolvent al Coaches Training Institute din SUA (CTI) în programul de formare Co-active coaching. 


Mai multe detalii aici.


Antreprenorești a organizat 1 Mai Antreprenoresc la Corbi 

Fundația Națională a Tinerilor Manageri este partener al inițiativei Antreprenorești, lansată de Fundația Romanian Business Leaders. Antreprenorești a organizat 1 Mai Antreprenoresc la Corbi.
Proiectul Antreprenorești a organizat evenimentul "1 Mai Antreprenoresc" în cadrul căruia s-a prezentat o listă de oportunități de business, pregătită împreună cu gospodarii din comuna Corbi, județul Argeș: achiziția de case vechi, în stil muscelean, crearea unei piste de biciclete și dezvoltarea de servicii locale de închiriere de biciclete de munte, construcția unui muzeu al Rezistenței Comuniste în Munții Făgăraș, producția de sobe de teracotă pentru cei nostalgici etc.

 

Mai multe detalii aici.
 


FNTM partener media la evenimentul internațional Access MBA, 15 mai

Access MBA, lider global în organizarea de evenimente educaționale în domeniul afacerilor bazate pe 

întâlniri față în față a revenit la București în data de 15 mai 2017.

Turneul Access MBA prezintă 150 de școli internaționale de afaceri și are loc în 40 de orașe din întreaga lume. Evenimentul One-to-One le va permite profesioniștilor din domeniul afacerilor să găsească un program de MBA excelent, care să corespundă contextului și așteptărilor lor. 
 

Mai multe detalii aici.
 


FNTM sustine concursul Hackathon Innovation Labs din cadrul Alba Iulia Smart City

Primăria Municipiului Alba Iulia, în parteneriat cu Orange România, Tech Lounge și Universitatea 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia, a organizat în zilele de 8-9 aprilie concursul de tehnologie Hackathon Innovation Labs Alba Iulia, cu tema centrală Smart Cities.

Marius Bostan, membru fondator al Fundației Naționale a Tinerilor Manageri, a participat la eveniment ca membru al juriului.


Mai multe detalii aici.
 


FNTM sustine managementul modern bazat pe tehnologiile digitale - WeLoveDigital Forum 2017

WeLoveDigital.forum 2017 a fost organizat pe 4 și 5 aprilie, eveniment în cadrul căruia pionieri, start-up-uri, companii inovatoare în domeniul tehnologic, advertiseri, mass-media s-au întâlnit pentru a explora cele mai noi tendințe care vor guverna industria digitală în următoarele decenii.

La WeLoveDigital.forum 2017 a participat Marius Bostan, membru fondator al Fundației Naționale a Tinerilor Manageri, în calitate de moderator la panelul Smart City.


Mai multe detalii aici.

 

Invitație la misiunea economică „Tehnologii moderne în industria de morărit, panificație și patiserie“ organizată în Bavaria

În luna martie 2017 a fost lansată invitația la misiunea economică „Tehnologii moderne în industria de morărit, panificație și patiserie” organizată în Bavaria, în perioada 19 - 23 iunie 2017, de FNTM împreună cu partenerul german Herbertz Dairy Food Service.

Misiunea se desfășoară în cadrul Programului „Bayern - Fit for Partnership”, susținut de Ministerul pentru Economie și Media, Energie și Tehnologie din landul Bavaria, prin Bayern International.


Mai multe detalii aici.