Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Forumul antreprenorilor in administratia inteligenta, editia a III-a 03-12-2018

 

Societatea Liberală, Institutul de Studii Populare și partenerii lor internaționali Martens Centre for European Studies – Bruxelles, Belgia și Fundația Hanns Seidel – Munchen, Germania vă invită să luați parte la Forumul antreprenorilor în administrația inteligentă, ediția a III-a, care va avea loc în perioada 14-16 decembrie 2018, la Complexul Silver Mountain de la Poiana Brașov.

 

Anul acesta evenimentul este dedicat parteneriatului dintre mediul de afaceri, administrațiile locale și unitățile de educație profesională, fiind centrat pe soluțiile de tip smartadministrationsmartcitysmarteducation


În cele trei zile, vom vorbi pe larg despre digitalizare și administrație inteligentă, despre #smartcity și smartvilage, despre #smarteducation cu scopul de a dovedi cât de benefice sunt aceste soluții pentru cetățeni.

 

Evenimentul conține:
- un circuit în teren care va include vizitarea unei unități de învățământ profesional, întâlnire cu reprezentanți ai companiilor din parcul industrial și vizionarea unor soluții de #smartcity implementate.
- prezentarea surselor de finanțare nerambursabile care pot fi utilizate atât pentru proiectele administrației locale, cât și pentru initiative comerciale sau sociale. 
- prezentarea soluțiilor oferite de companii,
- exemple de bune practici ale autorităților locale.

 

Detalii privind costurile de participare
Agenda evenimentului