Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Inscrie-te in Catalogul Pensiunilor din Romania 2014-2015! Bonus: cursuri de management gratuite 24-06-2014

Va invitam sa consultati oferta si sa va alegeti macheta dorita pentru promovare, alaturandu-va editiei a II-a a Catalogului Pensiunilor din Romania.
 

Lansat prin intermediul portalului cazarelapensiune.rocatalogul este un instrument premium de atragere a turistilor romani si straini, fiind singura varianta portabila a informatiilor prezente online.

Catalogul ofera posibilitatea de a personaliza afacerea dumneavoastra din domeniul turistic.
 

Editia 2014-2015 va beneficia de promovare in mass-media si pe multiple canale de distributie. Catalogul va fi editat in peste 10 000 de exemplare, in limba romana si engleza. Prin parteneriatele atrase vizam cresterea tirajului.

Prima editie a catalogului, tiparita in 10 000 de exemplare in limba romana si engleza, a inregistrat un real succes in ultimul an, fiind distribuita in cadrul Targurilor de turism, Festivalurilor tematice interne si internationale, prin Birouri de turism ale Romaniei in strainatate, Agentii de turism si Centre de informare turistica din spatiul european, Ministere, Ambasade, dar si Consulate si Misiuni economice ale Romaniei in alte tari. Potrivit estimarilor noastre, catalogul a fost vazut de peste 500 000 de persoane. Prezentare video prima editie.

 
Unităţile de cazare care se înscriu în Catalogul Pensiunilor din România, ediţia 2014-2015, beneficiază gratuit de unul dintre Programele FNTM de instruire în management şi cultură antreprenorială, în valoare de 1.000 lei.


Peste 4.000 de cursanţi înregistraţi pe platformele e-Learning FNTM

Studiaţi gratuit unul din cele 3 Programe de instruire în management şi cultură antreprenorială, dezvoltate împreună cu furnizori de educaţie din Germania şi Spania:

Întreprinzător în turism
- Antreprenor
- Manager

După alegerea machetei pentru apariţia în Catalogul Pensiunilor din România, ediţia 2014-2015, vă rugăm să ne anunţaţi ce Program de instruire doriţi să studiaţi sau recomandaţi o altă persoană care să beneficieze de această oportunitate.


Asteptam sa ne comunicati alegerea dumneavoastra la adresa de e-mail contact@cazarelapensiune.ro sau la numarul de telefon 0785.277.311.

Vedeti oferta mai jos:

 

 Puteti vedea oferta si prin click aici: Oferta Catalogul Pensiunilor din Romania Editia 2014-2015