Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Intalnirea online RePatriot: Romanii de pretudindeni sarbatoresce Unirea Pirncipatelor Romane 19-01-2021

“Hai să dăm mână cu mână, cei cu inimă română” –  Duminică 24 ianuarie 2021,  la evenimentul online dedicat Zilei Unirii Principatelor Române. 

 

Românii de pretudindeni se întâlnesc prin RePatriot, an de an pe 24 ianuarie în Vrancea, la Focșani, să sărbătorească Unirea Principatelor Române.

 

Anul acesta întâlnirea se va desfășura online și RePatriot își dorește cât mai mulți participanți care să se bucure de moștenirea primită și să rememoreze înaintașii. RePatriot va transmite de asemenea un mesaj concret de implicare, prin exemplul personal, pentru o Românie mai bună pentru noi și urmașii noștri.

 

"De la mic la mare, vă invităm să veniți cu noi și să transmiteți mesajele voastre pentru România în această zi de sărbătoare! Așteptăm să primim un mesaj video de 1-3 minute, filmat pe orizontală, cu mesajul vostru pentru România, despre unirea românilor de pretutindeni, despre principii și valori pe care le dorim respectate. 

 

Ne-am dori răspunsuri la întrebarea “De ce iubim România” și ce facem noi concret să avem o Românie mai bună pentru noi și urmașii noștri.

 

Vă rugăm să ne trimiteți materialele voastre video,  la adresa office@repatriot.ro, până cel târziu 22 ianuarie 2021. Mesajele selectate vor fi transmise în emisiunea specială #DeparteDarImpreuna, pe pagina de Facebook RePatriot, în cadrul unui montaj dedicat Unirii Principatelor Române ce va fi difuzat pe 24 Ianuarie, începând cu ora 12.00, ora României. Ca în fiecare an, vom oferi premii speciale pentru cele mai bune mesaje ale elevilor și studenților români de pretutindeni. "