Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

INVITATIE lansare campanie Importanta conceptului de imbatranire activa, 31 august 24-08-2015

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca, in calitate de beneficiar al proiectului „Fii activ la orice varsta!” are placerea de a va invita la lansarea  Campaniei de constientizare a importantei  conceptului de imbatranire activa, ce se va desfaşura in data de 31 august 2015, la Hotel DoubleTree by Hilton, Bucuresti, str. Nerva Traian nr. 3A, incepand cu ora 10.00.

 

Proiectul este implementat in parteneriat cu SC Rusu&Bortun Consultanta SRL si SC SYSTEM&NETWORK SOLUTIONS SRL, şi are ca obiectiv general, pe de o parte constientizarea clientilor SPO (someri peste 55 de ani şi angajatori) cu privire la importanta conceptului de imbatranire activa pe piata muncii, iar pe de alta parte oferirea de instrumente informative, necesare institutiilor SPO pentru a putea asigura servicii personalizate.

 

Grupul tinta al proiectului este reprezentat de 43 de institutii ale Serviciului Public de Ocupare din Romania.

Durata proiectului este de 18 luni, implementarea acestuia a inceput in luna mai 2014.

Valoarea asistentei financiare nerambursabile este de 9.973.843,43 lei.

 

Campania de comunicare ce se va lansa cu ocazia acestui eveniment, se va desfaşura la nivel national şi va promova mesajul “Activ la orice varsta” in mediul on-line, radio-tv, in presa scrisa prin intermediul materialelor tipografice elaborate: brosuri, pliante, bannere, spoturilor radio si video, filmului de scurt metraj.

 

Persoane de contact: Liliana Bogdan (liliana.bogdan@anofm.ro) si Cristiana Geana (cristiana.geana@anofm.ro),  experti comunicare