Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Newsletter 19 iulie 2017 ­čôĘ Startarium: Finan╚Ťare startup-uri | Recomand─â un t├ón─âr la TOYP 2017 | Profilul antreprenorului rom├ón (Studiu) | Din secretele antreprenorilor | Webinarii Google | Summit-ul Repatriot 2017 19-07-2017
Startarium: Finan╚Ťare startup-uri | Recomand─â un tân─âr la TOYP 2017 | Profilul antreprenorului român (Studiu) | Din secretele antreprenorilor | Webinarii Google | Summit-ul Repatriot 2017
   
 
 
 
[
 
 
 
Delega╚Ťia român─â organizat─â de FNTM în Germania s-a încheiat cu succes!
 
18 companii ╚Öi institu╚Ťii bavareze au fost vizitate s─âpt─âmâna trecut─â de delega╚Ťia român─â în domeniul panifica╚Ťiei, organizat─â de FNTM ╚Öi Herbertz Dairy Food Service, în Germania.
Cei 15 manageri români, din cadrul a 14 companii ╚Öi asocia╚Ťii de profil, au v─âzut în cadrul firmelor bavareze echipamente ╚Öi utilaje moderne de panifica╚Ťie ╚Öi patiserie, metode de tratare a aluatului, procese de automatizare, echipamente second-hand ╚Öi demonstra╚Ťii de coacere. Delega╚Ťia a vizitat ╚Öi o ╚Öcoal─â de top specializat─â în formarea profesioni╚Ötilor din domeniul panifica╚Ťie ╚Öi patiserie ╚Öi a participat la un mini-târg de tehnologie.
Le mul╚Ťumim membrilor misiunii economice pentru implicare, iar partenerilor ╚Öi companiilor bavareze pentru buna primire.
 
Mai multe detalii și imagini
 
Au început înscrierile pentru Ten Outstanding Young Persons (TOYP) 2017
 
Pân─â în data de 15 august 2017 po╚Ťi înscrie recomand─ârile tale pentru competi╚Ťia Ten Outstanding Young Persons (TOYP) 2017, organizat─â de Federa╚Ťia Junior Chamber International România - JCI România.

Tinerii, femei ╚Öi b─ârba╚Ťi pân─â în 40 de ani, pot fi nominaliza╚Ťi într-una dintre cele zece categorii: Economie, afaceri, antreprenoriat | Politic, juridic, guvernamental | Academic | Cultural | Moral, protejare mediu | Protec╚Ťia copiilor, pace, drepturile omului | Umanitar, voluntariat | ╚śtiin╚Ťific, tehnic | Auto-dep─â╚Öire | Inova╚Ťii medicale.
 
Din 1983, Junior Chamber International (JCI) a premiat aproape 300 de persoane din 57 de na╚Ťiuni, prin competi╚Ťia TOYP .
 

Înscrie recomand─ârile pân─â pe 15 august
 
 
 
 
Înscrie-╚Ťi startup-ul pe platforma de crowdfunding creat─â de Startarium
 
Ai deja afacerea pus─â pe picioare, dar te preg─âte╚Öti s─â lansezi un produs nou? E╚Öti un candidat perfect pentru a ini╚Ťia o campanie de crowdfunding.
În perioada 22 mai - 15 septembrie, orice campanie de crowdfunding încheiat─â cu succes pe Startarium intr─â automat într-o competi╚Ťie, la finalul c─âreia vom recompensa cele mai îndr─âzne╚Ťe ╚Öi conving─âtoare 6 proiecte.
Pân─â în prezent 5 campanii s-au finan╚Ťat cu aproape 16000 de euro în doar 1 lun─â.
Startarium introduce mecanismul de dublare a fondurilor strânse prin crowdfunding: astfel, cele mai performante campanii care sunt finan╚Ťate cu succes de sus╚Ťin─âtori, primesc o sum─â suplimentar─â, egal─â cu obiectivul fixat pentru campanie, în limita a 4.000 de euro fiecare.
În primul rând, e o oportunitate nu doar de a strânge fonduri pentru afacerea ta, ci ╚Öi de a-╚Ťi testa ideea ╚Öi de a-╚Ťi recalibra viziunea. Este o solu╚Ťie excelent─â pentru oricine are o idee clar─â de business sau produs ╚Öi nu-i lipsesc decât fondurile ini╚Ťiale sau feedback din pia╚Ť─â.
 
Afl─â mai multe detalii despre cum po╚Ťi ob╚Ťine finan╚Ťare pentru startup-ul t─âu
 
 
 
Studiu: Profilul antreprenorului român
 
Studiu REGnet.ro: Antreprenorul român este barbat în propor╚Ťie de 63,17%, are între 30 ╚Öi 49 de ani, iar firma sa are ca obiect de activitate în ultimii ani produc╚Ťia de software la comand─â sau comer╚Ť online. 38,83 dintre antreprenorii români sunt femei.
 
Cele mai multe afaceri înfiin┼úate în ultimii ani, inclusiv în 2017, sunt legate de realizarea de software la comand─â, comer┼ú clasic, comer┼ú online, iar apoi diferite tipuri de servicii (publicitate, intermediere sau design), arat─â datele REGnet.ro, firm─â specializat─â în înfiin┼ú─âri ┼či modific─âri de societ─â┼úi ┼či PFA.
 
Citește mai mult
 
Au început înscrierile pentru a doua edi╚Ťie a Summit-ului RePatriot
 
Edi╚Ťia 2017 este o continuare a Summit-ului RePatriot din 2016, în cadrul c─âruia 100 de antreprenori de top din Diaspora s-au întâlnit cu 100 de antreprenori de top din România, încurajând reconectarea Diasporei la mediul de afaceri românesc.
A doua edi╚Ťie a Summit-ului Repatriot va începe în data de 5 octombrie 2017, la Bucure╚Öti. La lucr─ârile Summit-ului vor fi invita╚Ťi, al─âturi de oameni de afaceri, reprezentan╚Ťi ai Administra╚Ťiei Preziden╚Ťiale, ai Parlamentului, ai administra╚Ťiei centrale ╚Öi locale, reprezentan╚Ťi din domeniul financiar-bancar, academic ╚Öi cultural.
 
 
Mai multe detalii ╚Öi înscriere
 
 
 
Webinariile YouTube ╚Öi G Suite for Nonprofits via Google la ╚ścoala Digital─â pentru ONG-uri
 
Joi, 29 iunie, de la ora 17, po╚Ťi participa la un nou Wedinar ONG Online - ╚ścoala Digital─â pentru ONG-uri: 10 sfaturi u╚Öor de implementat pentru a ob╚Ťine vizibilitate pe YouTube.
 
Împreun─â cu Denis Mur─ârescu, AdWords Sales Consultant Google România, descoperim bune practici în ceea ce prive╚Öte vizibilitatea pe YouTube ╚Öi trecem prin 10 tips-uri testate ╚Öi u╚Öor de implementat de c─âtre oricine.
Înscrierea la webinarii este gratuit─â pentru organiza╚Ťiile înscrise în Programul TechSoup România.
 
Mai multe detalii ╚Öi înscriere
 
Din secretele antreprenorilor: Apropie-te de firul ierbii, r─âmâi conectat la realitate - Andreea Ro╚Öca
 
Secretul e echilibrul. Sau, cum ar spune Dan ╚śtefan, cofondator al Autonom, “zoom in-zoom out”. Capacitatea de a vedea imaginea de ansamblu ╚Öi de a te focaliza pe detalii, “uneori extrem de m─ârunte, pentru a în╚Ťelege în profunzime ╚Öi a nu pierde contactul cu realitatea”.
 
Andreea Ro╚Öca vorbe╚Öte cu 6 antreprenori despre importan╚Ťa r─âmânerii în contact cu realitatea, cu nevoile concrete ╚Öi nemul╚Ťumirile clien╚Ťilor.
 
 
 
Citește mai mult
 
 
 
Pulsul Comunit─â╚Ťii - cercetare privind calitatea vie╚Ťii în Bucure╚Öti
 
Funda╚Ťia Comunitar─â Bucure╚Öti a lansat în mai 2017 Vital Signs Bucure╚Öti, prima cercetare care colecteaz─â date publice din 12 domenii importante ale ora╚Öului,  analizate în anul 2016.
 
Construit─â pe baza unei metodologii folosite de funda╚Ťiile comunitare la nivel interna╚Ťional, cercetarea surprinde situa╚Ťia calit─â╚Ťii vie╚Ťii ╚Öi identific─â nevoi sau oportunit─â╚Ťi de ac╚Ťiune în Bucure╚Öti.
 
Detalii și raportul cercetării
 
Catalogul surselor de finan╚Ťare ADR Centru pentru luna iunie 2017
 
Consult─â Catalogul surselor de finan╚Ťare pentru luna iunie 2017, ce con╚Ťine cele 4 sec╚Ťiuni adresate societ─â╚Ťilor comerciale, autorit─â╚Ťilor publice, organiza╚Ťiilor neguvernamentale ╚Öi universit─â╚Ťilor.
Catalogul este actualizat lunar de ADR Centru.
 
Citește mai mult
 
 
Cazarelapensiune.ro | Tradi╚Ťii ╚Öi obiceiuri: S─ârb─âtoarea Sfin╚Ťilor Apostoli Petru ╚Öi Pavel
 
Azi, 29 iunie, este s─ârb─âtoarea Sfin╚Ťilor Apostoli Petru ╚Öi Pavel, denumit─â popular Sânpetru. 
Petru - “Piatra” pe care Mântuitorul a zidit Biserica Sa, ╚Öi Pavel - “Apostolul Neamurilor” au fost uci╚Öi din porunca împ─âratului Nero.
În România tradi╚Ťiile se leag─â numai de figura Sfântului Petru, a celui care a fost chemat de Isus Hristos s─â devin─â pescar de oameni, poate ╚Öi pentru c─â Petru este fratele Apostolului Românilor - Sfântul Andrei.
La marile s─ârb─âtori cre╚Ötine, de Pa╚Öti, de Cr─âciun, Boboteaz─â, ori de Sânziene, tradi╚Ťia spune c─â cerurile se deschid o clip─â ╚Öi îi putem vedea pe Dumnezeu ╚Öi Sfântul Petru stând la mas─â.
Mai multe tradi╚Ťii din ╚Ťara noastr─â, atrac╚Ťii turistice ╚Öi locuri de cazare în pensiuni, g─âsi╚Ťi pe CazareLaPensiune.ro.
 
Citește mai mult
 
 
Maison 13, un spa╚Ťiu îndr─âzne╚Ť ╚Öi multifunc╚Ťional
 
Maison 13 este locul în care arhitectura, designul, arta, cultura, fotografia ╚Öi gastronomia se întâlnesc pentru a contura un stil de via╚Ť─â aparte. Am creat un spa╚Ťiu dedicat evenimentelor ie╚Öit din tipare, creativ ╚Öi surprinz─âtor, dar în acela╚Öi timp prietenos ╚Öi primitor, acel “special place” unde detaliile fac diferen╚Ťa. 
 
Afl─â detalii
 
 
Funda╚Ťia Na╚Ťional─â a Tinerilor Manageri
Dumbrava Ro╚Öie 2  
020463 București
info@fntm.ro
Facebook
Twitter
Google+
LinkedIn
YouTube
 
 
Acest email a fost trimis la {EMAIL}
De c─âtre Funda╚Ťia Na╚Ťional─â a Tinerilor Manageri
 
 
Sent by
SendinBlue
 
 
© 2017 Funda╚Ťia Na╚Ťional─â a Tinerilor Manageri